Món Esport
La certificació del naixement d’una estrella
  • CA

Des del primer moment en què el vam veure debutar amb la samarreta del Barça vam ser conscients que Pedri tenia aquella forma de jugar dels futbolistes que marquen una època. Durant tota la temporada ho ha anat demostrant i la culminació de la seva obra aquest curs ha arribat amb l’Eurocopa. Luis Enrique li ha confiat les claus de la selecció espanyola i el migcampista canari ha estat excels durant tota la competició. Només s’ha perdut un minut i ha estat reconegut per molts com al millor de La Roja.

El seu punt àlgid ha arribat a la semifinal contra Itàlia. En el partit de més rellevància que ha jugat en la seva carrera, i amb només 18 anys, Pedri no ha tremolat en cap moment. De fet, ha estat l’encarregat de donar criteri a totes les jugades de la selecció espanyola. Ha portat el tempo del partit amb una seguretat que gairebé feia por. Les seves dades són tan increïbles que durant els noranta minuts de temps reglamentari no ha fallat cap de les seves passades. La sensació és que quan Pedri toca la pilota, sempre passaran coses bones per a l’equip en qüestió. Ni marca gols ni és un gran assistent -tot i que Oyarzabal va desaprofitar un regal del canari-, però és fonamental per a qualsevol conjunt i els aficionats del Barça poden estar tranquils, ja que tenen Pedri per anys si tot continua així.

El partidàs de Pedri i tota la seva Eurocopa han estat reconeguts dia rere dia. Després de l’eliminació de la selecció espanyola, Luis Enrique va ser un dels qui ho va tornar a fer, amb una comparació que, en cas de complir-se, significaria que podem estar davant d’un dels millors futbolistes de la història: “El que ha fet Pedri no li he vist mai a ningú, ni a Andrés Iniesta”. Aquestes paraules del tècnic asturià van ser aplaudides a les xarxes socials per l’exblaugrana Gary Lineker.

Als Jocs Olímpics pot acabar de certificar una temporada esplendorosa. Ara bé, ja hi ha moltes veus que han volgut expressar el seu temor a una possible lesió. Pedri ho ha jugat gairebé tot aquesta temporada i no descansarà abans de la vinent. Pep Guardiola o Javier Clemente han estat alguns dels qui han dit que amb l’Eurocopa ja n’hi ha prou. Tanmateix, el desig del futbolista és jugar-ho tot i assegura que arribarà en forma a l’inici de temporada del Barça.



Més notícies
Leo Messi s'abraça amb el porter Emiliano Martínez | @Argentina
Messi jugarà la final de la Copa Amèrica més esperada (1-1)
Notícia: Messi jugarà la final de la Copa Amèrica més esperada (1-1)
Comparteix
Els argentins s'han classificat per al darrer partit de la competició, en el qual s'enfrontaran al Brasil
Chiesa celebra el seu gol contra la selecció espanyola | Europa Press
Itàlia envia la selecció espanyola al carrer a les portes de la final (1-1)
Notícia: Itàlia envia la selecció espanyola al carrer a les portes de la final (1-1)
Comparteix
Els de Mancini s'han imposat als de Luis Enrique a la tanda de penals

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jaume a juliol 07, 2021 | 14:22
    Jaume juliol 07, 2021 | 14:22
    Per Pedri passa el futur del Barça, d'això no tinc cap mena de dubte!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa