Món Esport
El Chelsea acomiada Frank Lampard
  • CA

Canvis a la banqueta d’Stamford Bridge. El Chelsea ha anunciat aquest dilluns, poques hores després d’eliminar el Luton Town a la quarta ronda de l’FA Cup, l’acomiadament de Frank Lampard com a entrenador del primer equip. El club londinenc ha argumentat que el tècnic “no ha complert les expectatives” per justificar “una decisió molt difícil i que no ha estat presa a la lleugera”.

“Estem agraïts amb en Frank per tot el que ha aconseguit en la seva etapa com a entrenador, però els resultats i les actuacions recents no han complert amb les expectatives de l’entitat. L’equip es troba a la meitat de la taula sense camí clar cap a la millora”, ha explicat el Chelsea, novè classificat de la Premier amb vuit victòries, cinc empats i sis derrotes en 19 jornades, en el seu comunicat.

Lampard, jugador del conjunt blue entre el 2001 i el 2014, exercia d’entrenador de l’equip des del 4 de juliol del 2019. “Mai no és un bon moment per separar-se d’una llegenda del club com en Frank, però després d’una deliberació llarga s’ha decidit que es necessita un canvi urgent per donar temps a l’equip per millorar els seus resultats aquesta temporada”, ha explicat el Chelsea, que vol que Thomas Tuchel sigui l’encarregat de liderar el nou projecte esportiu.



Més notícies
Eric Garcia, durant un partit | Manchester City
Cas Eric Garcia: Guardiola estén la mà al Barça
Notícia: Cas Eric Garcia: Guardiola estén la mà al Barça
Comparteix
L’entrenador del Manchester City, obert a negociar el traspàs del central aquest hivern
Patri Guijarro i Caroline Graham Hansen celebren un gol | Europa Press
El Barça renova Patri Guijarro fins al 2024
Notícia: El Barça renova Patri Guijarro fins al 2024
Comparteix
El club blaugrana s’assegura la continuïtat d’una de les peces clau de l’equip de Cortés

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa