L’Atlètic de Madrid ensopega amb el Getafe i posa emoció a la Lliga (0-0)

Els matalassers no han pogut guanyar i el Barça, en cas de guanyar dilluns, es pot posar a quatre punts

Cada dia més emoció. L’Atlètic de Madrid no ha pogut sumar una victòria en la seva visita al Getafe i, amb aquest resultat, obre la possibilitat d’estrényer una mica més la Lliga. El Barça, en cas de guanyar el dilluns davant l’Osca, es podria situar a només quatre punts dels madrilenys: una diferència relativament minsa, sobretot si es té present que els dos equips encara s’han d’enfrontar entre ells.

El partit se li ha posat de cara als matalassers quan el Getafe s’ha quedat amb deu jugadors, però l’equip del Cholo no ho ha sabut aprofitar. Els matalassers han fet millor partit que els seus rivals, però aquest desplegament no ha estat suficient per trencar l’empat a zero final.

L’Atlètic travessa un mal moment, segurament el pitjor de la temporada, ja que només han sumat vuit punts dels últims quinze possibles. A més a més, els madrilenys han d’afrontar la tornada de vuitens de la Champions League aquest dimecres pròxim davant el Chelsea, un matx que afegirà encara més desgast a la plantilla matalassera.

Més informació

Nou comentari