El Barça produeix un documental sobre l’any sense públic al Camp Nou

El documental "Camp Nou, un any en silenci" s'estrenarà a Barça TV+ el pròxim 23 de març

Aquest diumenge es compleix un any de l’anunci del decret de l’estat d’alarma per combatre l’expansió de la Covid-19, i el Barça ha volgut commemorar l’efemèride. Des d’aleshores, amb la resta de limitacions socials a part, els aficionats culers no han pogut tornar al Camp Nou per poder veure en directe el seu equip.

Aquest període de temps ha tingut un impacte tant en els aficionats com també en els jugadors. D’aquesta manera, el Barça ha volgut recollir totes aquestes vivències en el documental ‘Camp Nou, un any en silenci’. La producció, realitzada per Barça Studios, s’estrenarà el dimarts 23 de març a Barça TV+, la plataforma de streaming del Club.

El documental tindrà dos eixos fonamentals. El primer seran els aficionats, que segueixen sense poder acudir a la graderia del Camp Nou. L’altre serà Clement Lenglet. El futbolista francès repassarà els moments més importants de l’últim any: la suspensió dels entrenaments, les sessions individuals a casa, la represa de la competició i l’experiència d’haver de jugar sense públic.

Més informació

Nou comentari