Món Esport
Messi i Neymar donen una gran sorpresa al PSG

Lionel Messi i Neymar Jr, dues de les grans estrelles del Paris Saint-Germain, han donat una gran sorpresa al club francès. En un estiu en el qual la dirigència està canviant el cicle, tots dos s’han incorporat a la disciplina del primer equip molts dies abans de l’esperat. És a dir, han tallat les seves vacances per iniciar la pretemporada i, d’aquesta manera, demostrar que estan compromesos.

Neymar es compromet amb el PSG en un moment clau

El futbolista brasiler tenia previst tornar a vestir-se de curt el dilluns 11 de juliol vinent. Va jugar el seu últim partit de la passada temporada el passat 6 de juny. Ho va fer amb la seva selecció contra la del Japó, en un amistós, i guanyant per 1-0 amb un gol seu. Doncs bé, no ha passat ni un mes sencer i ha interromput sis dies abans de l’esperat els seus dies de descans.

Una actitud tan admirable com sorprenent, tenint en compte que, segons la premsa francesa, el president del club, Nasser Al-Khelaïfi, el vol fora a conseqüència de les seves “manques d’actitud”. Això sí, en la presentació del nou tècnic, Christophe Galtier, aquest ha assegurat que compta amb el medallista olímpic.

Messi, un treballador més

El cas de Messi també és molt destacable. L’argentí ho ha guanyat tot, és veterà i és sabuda la seva obsessió amb el Mundial que es jugarà enguany a Qatar. Tot i això, aquest gest ha servit per demostrar que també està compromès amb el club en el seu segon curs a la capital francesa. El darrer matx de l’exjugador del Futbol Club Barcelona va ser tot just un dia abans que el de Neymar. Va ser l’exhibició que va desplegar a l’estadi El Sadar de Pamplona, on va marcar els cinc gols de l’Argentina a Estònia en un també amistós.

Els altres jugadors que han tallat les seves vacances

A banda dels dos astres del futbol, també han tornat abans del previst jugadors que també van ser internacionals al mes de juny: els porters Keylor Navas i Gianluigi Donnarumma, el defensa i capità Marquinhos i el migcampista Leandro Paredes. Tots aquests, igual que Messi i Neymar, podien allargar les vacances fins a l’11 de juliol. Això sí: són conscients del canvi de rumb esmentat, que s’ha materialitzat aquest dimarts amb la presentació de Christophe Galtier, i que es va iniciar amb la galàctica renovació del líder de l’equip, Kylian Mbappé.



Més notícies
Mauricio Pochettino ha estat acomiadat com a entrenador del PSG | Europa Press
El PSG acomiada Pochettino i ja se sap qui serà el seu successor
Notícia: El PSG acomiada Pochettino i ja se sap qui serà el seu successor
Comparteix
L'entrenador francès Christophe Galtier es farà càrrec de la banqueta del conjunt parisenc
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Un excompany de Mbappé revela per què el francès ha renovat amb el PSG
Notícia: Un excompany de Mbappé revela per què el francès ha renovat amb el PSG
Comparteix
L'espanyol Jesé Rodríguez afirma en una entrevista que la renovació i la negativa al Madrid s'ha degut a un "tema polític"
Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG | Europa Press
El PSG, darrere del motiu real pel qual la Roma s’ha retirat del Gamper
Notícia: El PSG, darrere del motiu real pel qual la Roma s’ha retirat del Gamper
Comparteix
El fet que el Barça suporti la Superlliga hauria generat que el president Nasser Al-Khelaïfi hagués demanat el boicot
Joan Laporta, president del Barça, i Leo Messi, exjugador del mateix | Europa Press
Messi, el gran nom propi de l’Assemblea
Notícia: Messi, el gran nom propi de l’Assemblea
Comparteix
El president del Barça, Joan Laporta, i l'expresident Joan Gaspart es pronuncien sobre l'status de l'argentí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa