Món Esport
Un “retorn llampec” a Primera Divisió
  • CA

El tòpic diu que la vida dóna moltes voltes, i no és cap mentida. Fa menys de dos anys, una tarda primaveral es tancava a Cornellà-El Prat amb un esclat d’alegria díficil d’igualar. L’Espanyol de Borja Iglesias, Mario Hermoso i Rubi aconseguia classificar-se per l’Europa League in extremis, i el públic extasiat envaïa la gespa del RCD Stadium per celebrar la gesta. Quines coses que es feien abans!

Aquest matí, però, l’Espanyol s’ha llevat sent equip de Segona Divisió, cap dels tres protagonistes mencionats abans té res a veure amb el club blanc-i-blau, i les invasions de camp són literalment impossibles de dur a terme. Una pena. Però si el club blanc-i-blau havia de baixar a Segona Divisió alguna vegada, sens dubte va triar el millor moment per fer-ho: RCD Espanyol “solutions”, o com passar una temporada exprés a Segona en temps de Covid-19.

El temps s’ha congelat des de març de 2020, i el futbol no és pas una excepció. Quan l’aficionat periquito torni a l’estadi en uns mesos -o això esperem-, podrà jugar a fer l’exercici d’imaginar-se que aquest malson no haurà succeït. Fins i tot, el descens va concretar-se en un Camp Nou silenciós i ningú ho recorda. Els culers encara menys.

L’estada a la Lliga Adelante ha passat ràpid, amb els estadis buits, amb la sensació d’un context futbolístic mundial sota mínims, i l’actualitat farcida d’altres notícies força més preocupants. Però la realitat és que avui s’ha acabat aquest breu malson i l’equip blanc-i-blau tornarà allà on ho va deixar el març passat.



Més notícies
Jugadors de l'Espanyol i del Saragossa | RCDE
L’Espanyol culmina el seu ascens a Primera Divisió amb un empat a la Romareda (0-0)
Notícia: L’Espanyol culmina el seu ascens a Primera Divisió amb un empat a la Romareda (0-0)
Comparteix
A l'Espanyol li servia l'empat per tornar a la màxima categoria
Eric Maxim Choupo-Moting, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
El Bayern de Munic es proclama campió de la Bundesliga per novè cop consecutiu
Notícia: El Bayern de Munic es proclama campió de la Bundesliga per novè cop consecutiu
Comparteix
Ho ha estat per passiva després de la derrota del Leipzig davant el Borussia de Dortmund

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Baldric a maig 11, 2021 | 01:25
    Baldric maig 11, 2021 | 01:25
    I per acabar-ho de rubricar. l'Espanyol s'ha posat a la butxaca 30 milions d'euros del fons dels que baixen a 2ª. Una temporada rodona es miri com es miri. Ara nmès faltaria que quedesin campions de la categoria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa