L’Espanyol culmina el seu ascens a Primera Divisió amb un empat a la Romareda (0-0)

A l'Espanyol li servia l'empat per tornar a la màxima categoria

Partit fluix de l’Espanyol que ha tancat l’anhelat retorn a la màxima categoria d’una manera més aviat grisa. Amb aquest empat, els homes de Vicente Moreno obren un forat de dotze punts amb l’Almeria que ja fa matemàticament impossible haver de jugar la promoció d’ascens. Objectiu complert.

A l’Espanyol li valia l’empat per tornar a la Primera Divisió i ha sortit al camp amb aquesta idea ben present. El partit no ha arrancat amb els blanc-i-blaus còmodes sobre la gespa de la Romareda, pot ser per falta de concentració, pot ser per confiança en la feina ja feta. Al minut 26, Sergi Darder podria haver obert la llauna, però el seu xut se n’ha anat fora per pocs centímetres.

La segona meitat ha seguit la mateixa dinàmica, amb l’Espanyol extremadament passiu, sabedor que un punt el torna a la màxima categoria, i un Saragossa tímid que es conformava amb l’empat. Tot i això, Eguaras ha posat la por al cos dels de Vicente Moreno amb un xut fortíssim que ha marxat molt a prop del travesser.

El partit s’ha adormit i els aragonesos no han posat cap impediment. Fins i tot, Vicente Moreno ha donat entrada al Monito Vargas, un jugador que difícilment seguirà a la disciplina blanc-i-blava la temporada vinent. Amb aquesta confiança en l’empat, el partit ha mort. L’Espanyol torna a ser de primera.

Més informació

Comentaris

  Culé. Maig 9, 2021 10:15 am
  Magnífic! així la temporada vinent podrem guanyar als pericos.
  En fi Maig 9, 2021 11:06 am
  De nou lliga adulterada, primer equip i filial, a la mateixa categoria, el madrit, ja té assegurat 6 punts
  Perico Maig 9, 2021 9:24 pm
  Aupa Espanyol!!

Nou comentari