Ter Stegen, l’heroi oblidat

El porter blaugrana ha estat vital durant la primera part i ha salvat l'equip en diverses ocasions

Queden quatre partits de Lliga i el Madrid depèn d’ell mateix per revalidar el trofeu. El partit davant l’Atlètic s’albirava com un duel decisiu del qual se’n sortiria amb un veredicte clar sobre qui pot ser, o no, campió del trofeu de la regularitat. Però ara sembla que el Barça no ha comprat molts números per aquesta rifa.

Així i tot, si l’equip a hores d’ara no està totalment enfonsat, és perquè un protagonista s’ha vist obligat a alçar-se per sobre de la resta durant la primera part: Ter Stegen. El porter ha salvat l’equip en massa ocasions. El setge de l’Atlètic ha estat duríssim, la defensa no ha estat a l’altura i al descans el Barça podria haver marxat al vestidor tranquil ament amb un 0 a 2 en contra.

La segona part ha exigit menys a Ter Stegen, ja que els matalassers s’han fos i el Barça s’ha bolcat en atac per buscar un gol que no ha arribat. Però quan se l’ha necessitat, l’alemany ha tingut la solvència, la seguretat i la personalitat que precisament han faltat a la resta dels seus companys.

En aquest sentit, donant per fet que és molt possible que els de Koeman no s’emportin la Lliga, la possibilitat només de lluitar-la fins al final serà en gran part mèrit del ros que quasi mai falla. I més encara en una temporada com aquesta, que encara que es vulgui, serà difícil d’oblidar.

Més informació

Nou comentari