El Madrid torna a guanyar a l’últim minut, aquest cop contra l’Espanyol (1-3)

El Reial Club Deportiu Espanyol ha estat a punt de sorprendre el Reial Madrid i obtenir un empat molt meritori a Cornellà-El Prat, però quan el partit ja estava a punt d’entrar al temps de descompte amb igualtat al marcador, ha tornat a aparèixer Karim Benzema per donar els tres punts al seu equip sobre la botzina. D’aquesta manera, els blancs es mantenen imparables a la Lliga, mentre que els pericos només han estat capaços de sumar un punt de nou possibles. A falta que juguin alguns rivals, els blanc-i-blaus són els setzens classificats.

La crònica de l’Espanyol-Madrid

El partit ha començat amb un domini claríssim del Madrid. Només han hagut de passar deu minuts perquè caigués el primer gol, obra de Vinícius Jr. Semblava que seria una nit difícil a Cornellà-El Prat, però, com acostuma a fer l’equip de Carlo Ancelotti, els blancs han anat baixant el ritme quan han vist el partit controlat. Això ho ha aprofitat amb intel·ligència l’Espanyol, que s’ha acostat un parell de vegades a la porteria de Thibaut Courtois i a la tercera no ha perdonat. Pocs minuts abans del descans, Joselu Mato ha empatat el partit.

L’Espanyol ha somiat amb l’empat durant molts minuts, però ha tornat a aparèixer Benzema

A la segona meitat el Madrid no ha pogut dominar amb tanta comoditat i han anat passant els minuts sense que hi hagués una gran sensació de perill dels blancs. De fet, Joselu ha estat a punt de fer el segon en una jugada embolicada a l’interior de l’àrea que ha acabat aturant Courtois amb una altra intervenció salvadora. Quan a Cornellà-El Prat ja se somiava amb la possibilitat d’esgarrapar-li un punt al Madrid, el de sempre, Karim Benzema, ha aparegut al minut vuitanta-vuit per guanyar el partit. En una jugada posterior, el porter perico Benjamin Lecomte ha estat expulsat per fer una falta a la frontal de l’àrea i el mateix davanter francès ha sentenciat aprofitant que el defensa central Leandro Cabrera ha hagut de fer de poder en no tenir més canvis.