Món Esport
Una badada li costa dos punts a l’Espanyol al camp del cuer (1-1)

L’Espanyol ha empatat a un contra el Llevant al Ciutat de València. L’equip blanc-i-blau s’ha avançat just després del descans gràcies a un gol de Javi Puado, però Dani Gómez ha igualat el partit al tram final aprofitant una errada de Joan García. L’equip de Vicente Moreno suma un punt que li permet estar nou punts per sobre del descens de manera provisional. Els pericos segueixen sense remuntar el vol fora de casa, ja que tan sols han guanyat un partit lluny del seu estadi durant aquesta temporada.

El Llevant ha dominat la primera meitat i ha pogut avançar-se al marcador. De Frutos ha disposat de la primera ocasió de perill després de driblar Pedrosa dins l’àrea i provar un xut potent que ha aturat Diego López. Poc després, Pubill ha fet una centrada al segon pal i Son ha baixat la pilota amb el cap, però Melero ha fet un misto i no ha aconseguit rematar en boca de gol. La millor oportunitat per als locals al primer temps ha tingut lloc al minut 28. Bardhi ha arribat fins a la línia de fons i ha assistit Pubill, però el defensa ha rematat malament dins l’àrea petita i la pilota ha marxat fora. Els visitants han fet una passa endavant durant els minuts finals del primer temps encara que no ha generat massa perill.

Una segona part més animada

La segona meitat ha començat de la millor manera per l’Espanyol. Els pericos s’han avançat per mitjà de Puado, que ha rebut una passada magistral de Sergi Darder i ha definit a la perfecció davant Cárdenas. Poc després, el mateix Darder ha servit una gran centrada a Vilhena i el neerlandès ha rematat la pilota al pal amb el cap. Seguidament, qui ha enviat l’esfèric a la fusta ha estat Pubill, que ha fregat l’empat a la sortida d’un córner. Quan quedaven vint minuts pel final del duel, Diego López ha hagut d’abandonar el terreny de joc per culpe d’unes molèsties a la cuixa. Joan García ha substituït el porter blanc-i-blau i no ha tingut gaire sort. El jove futbolista ha calculat malament en una sortida i Dani Gómez ha aprofitat l’error per marcar a porteria buida i igualar el matx. Als minuts finals, Embarba ha estat a punt d’atorgar els tres punts als catalans amb una gran jugada individual, però el seu xut ha marxat fregant el pal i el marcador no s’ha mogut.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Al Barça li podrien caure 40 milions del cel
Notícia: Al Barça li podrien caure 40 milions del cel
Comparteix
L'Aston Villa sembla disposat a exercir l'opció de compra per Philippe Coutinho
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi confessa que ha parlat amb Messi i reivindica els valors del Barça
Notícia: Xavi confessa que ha parlat amb Messi i reivindica els valors del Barça
Comparteix
El tècnic blaugrana manifesta que al seu equip no pot mancar-li intensitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa