Món Esport
Joselu explica una ‘glamurosa’ anècdota de la seva etapa al Madrid

Joselu Mato, jugador del Reial Club Deportiu Espanyol, ha concedit una entrevista al programa Radioestadio Noche de l’emissora Onda Cero, prèvia al partit de la jornada 25 del campionat de LaLiga que els blanc-i-blaus disputaran contra el Reial Madrid, al Santiago Bernabéu. El davanter es va formar en les categories inferiors del club blanc, va arribar a formar part del seu primer equip i, per això, té anècdotes de tota mena sobre aquella etapa. N’ha explicat una ben cridanera.

“Jo venia d’estar al Celta, amb una llei concursal i un moment delicat. Firmo amb el Madrid i el primer que em diuen és que faré la pretemporada amb el primer equip a Los Angeles. Jo la primera vegada que em vaig entrar a l’hotel, en una habitació que era més gran que on vivia jo en els darrers 10 anys… jo flipava. Arribaves allà, mitges, pantalons, el que vulguis. Dues tovalloles per a la dutxa…”

“Són coses que no valorem amb el temps, quan estàs jugant a Primera Divisió. Som uns privilegiats en aquest sentit, però hi ha altres clubs que no estan al nivell del Madrid. El primer any, quan vaig viure tot això, va ser una experiència increïble. No només són anècdotes, són vivències, una pretemporada de tal magnitud que tot et crida l’atenció”, ha afegit.

Joselu, jugador de l'Espanyol | RCD Espanyol
Joselu, jugador de l’Espanyol | RCD Espanyol

Joselu: “Si Benzema no juga contra nosaltres, és positiu”

D’altra banda, el gallec s’ha referit a una qüestió que ha afectat l’actualitat del club blanc. La UEFA ha decidit retornar l’import de les entrades de la final de la Champions League passada als aficionats blancs, després de totes les molèsties ocasionades a l’estadi de Saint-Denis, a París. Un d’ells era Joselu, que tot i jugar a l’Espanyol no deixa de ser aficionat madridista.

“La veritat és que el que vaig viure aquell dia va ser digne d’escriure un llibre, però allà es queda”, ha explicat, tot puntualitzant, amb humor, que “prefereixo que Benzema no jugui a recuperar els diners de l’entrada. Cadascú ha de mirar per la seva. Si no juga, millor, és un jugador que decideix partits. L’últim Pilota d’Or… si no pot jugar contra nosaltres, encara que en jugarà un de molt alt nivell, per a nosaltres és positiu”. El francès és dubte per a aquest partit, ja que té un cop al turmell i no s’ha entrenat els darrers dies.



Més notícies
Diego Martínez, entrenador de l'Espanyol | Europa Press
Diego Martínez recorda el ‘cas Lewandowski’ abans de visitar el Bernabéu
Notícia: Diego Martínez recorda el ‘cas Lewandowski’ abans de visitar el Bernabéu
Comparteix
L'entrenador de l'Espanyol no es fia de la possible absència de Benzema aquest dissabte
Karim Benzema, jugador del Madrid | Europa Press
Més males notícies per al Madrid en un moment crucial de la temporada
Notícia: Més males notícies per al Madrid en un moment crucial de la temporada
Comparteix
Benzema pateix una nova lesió, a una setmana de jugar-se la vida a la Champions i a LaLiga, contra el Liverpool i el Barça
Aleix Vidal, defensa de l'Espanyol | Europa Press
L’Espanyol topa amb el Valladolid i torna a mirar al descens (2-1)
Notícia: L’Espanyol topa amb el Valladolid i torna a mirar al descens (2-1)
Comparteix
Els blanc-i-blaus no aconsegueixen remuntar i miren cap a baix
Vinicius, durant el partit contra el Betis | Europa Press
El Madrid s’entesta a posar-li la Lliga fàcil al Barça
Notícia: El Madrid s’entesta a posar-li la Lliga fàcil al Barça
Comparteix
Els blancs han empatat contra el Betis i el Barça ja té un avantatge de nou punts al capdavant de la classificació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa