Món Esport
Un Espanyol incontenible acaricia la Primera Divisió (4-0)
  • CA

Com una locomotora sense frens. D’aquesta manera es dirigeix l’Espanyol cap a la Primera Divisió després d’atropellar el Las Palmas amb una primera part demolidora. Javi Puado ha estat el protagonista indiscutible d’aquesta meitat amb tres gols en uns primers 22 minuts per emmarcar.

El primer, però, ha estat amb suspens. Raúl De Tomas ha rematat completament sol, i Puado ha empès la pilota fins a dins. El VAR ha posat emoció decidint la legalitat del gol, que definitivament ha pujat al marcador al minut 9. Quatre minuts més tard, de nou Puado ha signat una gran jugada personal, ha combinat amb Pedrosa i ha rematat dins de la porteria del Las Palmas.

I la festa no ha acabat. De nou, Javi Puado ha fet el tercer al minut 22 de la primera part i ha sentenciat el partit ben d’hora amb el hat-trick més ràpid de la Segona Divisió des de l’any 1975. El domini blanc-i-blau ha estat tan evident, que fins i tot ha fet el quart abans del descans, però ha estat anul·lat per falta d’atac de RDT.

La segona part ha començat amb emoció. De nou el VAR ha intervingut en el joc i ha decretat penal a favor de l’Espanyol. Embarba ha convertit el xut i ha posat el quart al marcador al minut 49 de partit. A partir d’aquest moment, tota l’embranzida que portava el partit s’ha esvaït i els de Vicente Moreno han sabut gestionar l’avantatja fins al final del matx.



Més notícies
Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
Dembélé torna a la llista i viatjarà a Vila-real
Notícia: Dembélé torna a la llista i viatjarà a Vila-real
Comparteix
Tot i no disposar de l'alta mèdica, el francès torna a la llista de Koeman
Pep Guardiola, durant un partit del City | Europa Press
Guardiola carrega contra la UEFA
Notícia: Guardiola carrega contra la UEFA
Comparteix
El tècnic del City demana jugar menys partits i tenir més present la salut dels jugadors

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa