L’Espanyol empata de miracle, però no pot seguir per aquest camí (2-2)

El Reial Club Deportiu Espanyol ha rescatat un empat de l’Estadi Nuevo Mirandilla contra el Cadis, en un partit que havia començat de la millor manera possible per als blanc-i-blaus, però que s’ha complicat innecessàriament a la segona (2-2). L’inici d’any dels pericos no ha estat gens bo. No han estat capaços de guanyar cap partit, només van poder superar l’eliminatòria de Copa contra la Ponferradina als penals, i Vicente Moreno comença a estar força discutit. Tot i això, a la Lliga l’Espanyol continua més a prop de la zona Champions, fins i tot, que del descens.

Pel que fa al duel contra el Cadis en qüestió, cal destacar que era tot just el segon de l’experico Sergio González a la banqueta gaditana, després que Álvaro Cervera no pogués repetir els bons resultats que havia signat fins a aquesta temporada. L’Espanyol ha colpejat primer, amb una diana de Manu Morlanes després d’una bona passada a l’espai de Sergi Darder. Els blanc-i-blaus s’han aprofitat de la passivitat defensiva dels centrals del Cadis. De fet, els andalusos no han despertat durant tota la primera meitat, però el pitjor d’això és que l’Espanyol no ho ha aprofitat per fer més mal i s’ha conformat a dominar el marcador per la mínima.

Això ha castigat moltíssim els de Vicente Moreno a la segona part, quan Sergio ha cridat l’atenció als seus jugadors al descans i aquests han respost. No havien passat ni deu minuts de la represa, que Álvaro Negredo ha empatat el partit en una jugada embolicada. Posteriorment, Diego López s’ha tornat a posar la capa d’heroi per salvar els blanc-i-blaus i al Cadis li han anul·lat fins a dos gols més. Tanmateix, ja al temps de descompte, Iván Alejo s’ha cansat de perdonar i ha aconseguit una gran diana que semblava que anava a ser la de la victòria. Afortunadament, Darder, el millor de l’Espanyol, no ha volgut marxar a Barcelona amb un resultat tan advers i ha servit una gran assistència a Raúl de Tomás perquè marqués a plaer al 96.