Món Esport
Cop d’autoritat de l’Espanyol i RDT (2-0)
  • CA

El primer equip masculí de futbol del Reial Club Deportiu Espanyol ha derrotat el Cadis Club de Futbol a l’RCDE Stadium en el partit corresponent a la novena jornada de Lliga. Els pericos han dominat el duel des del primer fins a l’últim minut i gràcies a un gol d’RDT i un altre de Nico Melamed han sumat els tres punts (2-0). És una victòria important per als blanc-i-blaus, ja que, després d’un inici de temporada dubtós, encadenen dos triomfs consecutius que els fan deixar molt enrere la zona de descens i que ja els permeten mirar cap a la part superior de la taula amb optimisme i calma a la vegada.

Raúl de Tomás ha estat el gran protagonista de la primera part perica. El davanter madrileny ha estat excels i ha buscat el gol repetidament. De fet, al voltant de les seves arribades s’ha configurat tot el primer temps de l’Espanyol, que ha dominat el partit des de bon començament. En la primera gran ocasió d’RDT, el pal ha impedit el gol. En la segona, el porter Jeremías Ledesma ha evitat que els blanc-i-blaus s’avancessin. Finalment, al temps afegit de la primera part, RDT ha pogut batre el porter argentí després de recollir un rebuig. Ha estat un bon regal el dia del seu 27è aniversari.

A la represa el davanter madrileny encara ha tingut l’ocasió de batre una vegada més Ledesma, però el seu gol ha estat anul·lat per un clar fora de joc. Tanmateix, qui sí que ha pogut sentenciar el partit ha estat Nico Melamed. El jove futbolista perico ha fet el segon de la nit després de tenir fortuna amb un rebot que l’ha afavorit en una bona jugada que ell mateix s’havia generat. El Cadis només ha tingut una oportunitat clara per retallar distàncies a les acaballes del duel, però Álvaro Negredo no ha estat capaç de superar Diego López.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, en arxiu | Europa Press
Bartomeu confirma que va preferir Dembélé a Mbappé
Notícia: Bartomeu confirma que va preferir Dembélé a Mbappé
Comparteix
L'expresident del Barça ha concedit una entrevista a Esport3 on ha repetit el mateix discurs dels últims dies
Joan Laporta, en roda de premsa | FC Barcelona
L’Espai Barça es decidirà en un referèndum
Notícia: L’Espai Barça es decidirà en un referèndum
Comparteix
Joan Laporta ha anunciat aquesta mesura per aprovar la remodelació del Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa