Campions amb sensacions agredolces (1-0)
agraph -->

L’Espanyol s’ha convertit en l’equip campió de la Segona Divisió, malgrat haver perdut el seu partit contra l’Alcorcón per la mínima (1-0). Els blanc-i-blaus en tenien prou amb guanyar o que el Mallorca no ho fes i els illencs han acabat empatant el seu duel als darrers minuts contra la Ponferradina. Tanmateix, aquest títol deixa un regust estrany als pericos, que veuen com el seu equip ha abaixat els braços al darrer tram de la temporada, després d’haver assolit l’ascens, i que la segona unitat no acaba de rutllar.

Un dels altres que tenia coses en joc en aquest partit era Raúl de Tomás. El davanter madrileny tenia el Pitxitxi a tocar, però el volia assegurar amb alguna diana, ja que Djurdjevic, de l’Sporting, estava a només un gol. De fet, ha estat a punt d’aconseguir-ho al tram inicial, de la mateixa manera que Dimata no ha pogut aprofitar una bona assistència d’Embarba pocs minuts més tard. Qui sí que ha tingut encert de cara a porteria ha estat Hugo Fraile, que ha marcat el primer després d’una rematada de cap al minut 33. A la segona meitat, l’Espanyol ha estat molt pitjor, amb moltes dificultats per crear perill i només ha tingut un xut de David López a les acaballes del partit, que ha sortit desviat.

RDT ha acabat sent el Pitxitxi perquè Djurdjevic no ha marcat, de la mateia manera que els blanc-i-blaus han estat campions de Segona Divisió perquè el Mallorca ha empatat, però la imatge mostrada fa pensar en la necessitat d’una certa reestructuració de cara al mercat d’estiu, per poder encarar amb garanties el retorn a Primera Divisió. Pel que fa al futbol català, aquesta derrota perica ha fet mal al Sabadell, que podria haver mantingut la categoria si l’Espanyol hagués fet ensopegar l’Alcorcón. Els madrilenys, juntament amb el Lugo, s’han acabat salvant.