Món Esport
L’Espanyol tria un porter molt sorprenent per substituir Diego López

El Reial Club Deportiu Espanyol ja ha trobat un substitut per a Diego López a la porteria, segons ha avançat Esport3. L’escollit serà el porter francès de trenta-un anys Benjamin Lecomte. La temporada passada va militar a les files de l’Atlètic de Madrid com a cedit, però no va disputar ni un únic minut, ja que Jan Oblak sempre li va passar per davant. En canvi, sí que venia de ser important al club que ostenta la seva propietat, el Mònaco, les dues temporades anteriors. No es coneix si arribarà a l’Espanyol en qualitat de cedit o si hi haurà un traspàs. En qualsevol cas, no es preveu que sigui una operació multimilionària, ja que està valorat en uns cinc milions d’euros.

Benjamin Lecomte, substitut de Diego López

L’acomiadament de Diego López va ser una decisió molt sorprenent, ja que, malgrat que ja té quaranta anys, ha estat una peça fonamental de l’Espanyol durant els darrers cursos i ell volia continuar. De fet, ja ha trobat nou equip i serà porter del Rayo Vallecano durant la temporada vinent. S’esperava que el club blanc-i-blau incorporés un nom il·lusionant sota pals per cobrir la seva baixa, però l’arribada de Lecomte ha deixat bastant freds els seguidors pericos. Es valora la seva experiència, però no agrada gens el fet que no hagi disputat cap partit durant aquesta darrera temporada amb l’Atlètic.

La porteria de l’Espanyol la completaran Joan García, que aquest últim curs ja ha format part de la disciplina del primer equip, i Ángel Fortuño, porter del filial fins ara. És probable que Benjamin Lecomte i Joan García competeixin per un lloc a l’onze titular, ja que el jove perico té un gran potencial, però ha comès errades greus quan ha tingut oportunitats. És per això que se li ha buscat un contrincant amb molta experiència per a la mateixa posició. Bartlomiej Dragowski, porter de la Fiorentina, era el nom que havia sonat amb més força fins ara, però l’escollit, segons Esport3, serà Lecomte.



Més notícies
Vinicius Souza, nou jugador de l'Espanyol | RCD Espanyol
L’Espanyol fa oficial l’arribada del seu Vinicius
Notícia: L’Espanyol fa oficial l’arribada del seu Vinicius
Comparteix
L'Espanyol incorpora com a cedit al migcampista brasiler Vinicius Souza
Joselu Mato, nou jugador de l'Espanyol | Europa Press
L’Espanyol anuncia el gran fitxatge d’aquest mercat d’estiu
Notícia: L’Espanyol anuncia el gran fitxatge d’aquest mercat d’estiu
Comparteix
El davanter gallec Joselu Mato s'ha convertit en nou futbolista blanc-i-blau
Brian Oliván, durant la seva presentació | RCD Espanyol
L’Espanyol presenta el primer fitxatge de la revolució de Chen
Notícia: L’Espanyol presenta el primer fitxatge de la revolució de Chen
Comparteix
El lateral català Brian Oliván s'ha convertit en nou futbolista perico
Chen Yansheng, president de l'Espanyol | Europa Press
La gran purga de Chen Yansheng a l’Espanyol
Notícia: La gran purga de Chen Yansheng a l’Espanyol
Comparteix
El president blanc-i-blau confirma el nou cicle del primer equip masculí amb molts adeus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa