Món Esport
Les reaccions de l’independentisme a les amenaces de Madrid a Laporta
  • CA

No havien passat ni 24 hores de la victòria de Joan Laporta a les eleccions del Barça i el ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes, ja el va advertir, sense que Laporta hagués dit res: “S’equivocarà si posa el Barça al servei de l’independentisme”. Aquestes paraules van sorprendre molt, primer perquè no responien a cap declaració del nou president blaugrana i segon perquè en la seva primera etapa no va utilitzar mai el club per defensar els seus interessos polítics personals.

Entre les persones que han reaccionat a aquesta amenaça d’Uribes es troba l’amic de Laporta i exdirectiu del Barça Xavier Sala-i-Martin. L’economista català ha publicat una piulada en la qual ha comparat l’actitud del ministre amb “els nens petits que quan perden a qualsevol joc intenten fer trampes”. A més a més, també s’ha dirigit a ell i li ha dit que “deixi de fer el préssec”.

També ha reaccionat Pilar Rahola a través de Twitter. En una piulada ha advertit que “fa un dia que Laporta és president del Barça i ja comencen les amenaces”. Entre Rahola i Laporta també existeix una relació personal i, per exemple, el nou president del Barça va ser un dels convidats al famós dinar a casa de la tertuliana en el qual també hi van ser Carles Puigdemont o Josep Lluís trapero.

Finalment, Joan Canadell, diputat electe al Parlament de Catalunya per Junts, després d’haver-lo felicitat per la seva victòria a les eleccions, també ha mostrat la seva indignació respecte a les paraules d’Uribes. “Quan els catalans votem allò que no vol l’Estat, arriben les amenaces”, ha escrit. Ha comparat les eleccion del Barça amb les del 21D o amb les de la Cambra de Comerç.



Més notícies
Joan Laporta, en arxiu | EFE
Madrid tremola per l’independentisme de Laporta
Notícia: Madrid tremola per l’independentisme de Laporta
Comparteix
"S'equivocarà si posa el Barça al servei de l'independentisme", ha declarat el ministre de Cultura i Esports
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
L’independentisme celebra la victòria de Laporta
Notícia: L’independentisme celebra la victòria de Laporta
Comparteix
L'ANC destaca el triomf d'un "independentista sense complexos"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa