Gerard Piqué rep insults per expressar-se en català

Una piulada del central català del Barça desperta l'agressivitat de l'espanyolisme

Nou cas de catalonofòbia a les xarxes socials. El defensa central del Futbol Club Barcelona, Gerard Piqué, ha publicat en les darreres hores una piulada en català per animar la gent a omplir les graderies de l’Estadi Nacional d’Andorra en el debut del club del qual és propietari a la Primera RFEF. El tuit és absolutament innocent, ja que només comparteix la piulada inicial del Futbol Club Andorra i afegeix el text: “Demà toca omplir l’Estadi Nacional! Som-hi FC Andorra, que això ja comença!”.

Tanmateix, a un sector de l’espanyolisme no li ha agradat que Piqué publiqués aquesta piulada en català i ha rebut diversos insults pel simple fet d’expressar-se en la seva llengua i en la llengua de l’Estat on juga l’Andorra. “Calla i parla en espanyol” o “Parla espanyol que no t’entenc” són algunes de les respostes al tuit inicial del defensa central barceloní. Afortunadament, aquestes no són les respostes majoritàries que ha rebut.

D’altra banda, de ben segur que a Piqué no l’han molestat gaire totes aquestes crítiques i insults. El FC Andorra ha guanyat el seu partit contra el Linares per la mínima (1-0) i ha començat amb bon peu en aquesta Primera RFEF. L’objectiu del club propietat del futbolista del Barça és classificar-se per a la Segona Divisió. A més a més, Piqué no es vol aturar aquí, ja que com ha dit en moltes ocasions, el seu somni és que l’Andorra pugui arribar a Primera Divisió i, fins i tot, arribar a la Champions League. De moment ja ha fet molts passos per arribar fins allà on ell vol portar el club i l’equip entrenat per Eder Sarabia ja és un dels favorits per aconseguir l’ascens aquesta temporada.

Més informació

Comentaris

  Ha ha ha Agost 30, 2021 1:35 pm
  Estic esperant el comentari del famós pallasso N, 1 contra Catalunya, Lluísno meo-acuerdo, anima't.
  Spelunca Agost 30, 2021 3:05 pm
  Sempre hi haurà analfabets que no saben escriure ni en castellà.
  Jeroni Munyós Agost 30, 2021 4:52 pm
  Això és notícia ? El "nivell" del xovinisme espanyol ? Per als catalans sembla que el temps no passi, i que se'ns en foti tot, recordo als anys 80 o 90 una reunió entre "territoris" pirinencs on degut a la presència d'una delegació andorrana, una de les llengües de treball i oficial era la nostra, aleshores el President de la Generalitat en va fer ús... i també va rebre insults i despropòsits des d'Espanya sense cap sentit ni res que si assembli... Quina solució hi trobeu, que no sigui assolir la independència i esdevenir un estat com Txèquia, Àustria, Dinamarca, Eslovènia, Eslovàquia... on les persones de tota condició, tenen respecte a llurs institucions i llengua ?
  Anònim Agost 30, 2021 7:16 pm
  Que aixi catalans que se esforman
  Sabot català Agost 30, 2021 7:50 pm
  Més indepe soc gràcies a aquests espanyolufus incults colla de tòtiles ases rucs bufanuvols xò si no tenen ni lletra ja ja putu himne 74-53❤️VISCA TERRA LLIURE cada votació en som mes ja ja tomarimamadas

Nou comentari