Món Esport
Esportistes d’elit demanen el retorn de les competicions
  • CA

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha impulsat una iniciativa per persistir en la seva petició de represa de les competicions, aturades des de fa mesos per la pandèmia del coronavirus. Aquest dilluns ha publicat el primer d’una sèrie de quatre vídeos que sortiran a la llum aquesta setmana i en els quals una vintena d’esportistes d’elit i del món professional “reclamen la tornada a les competicions i els entrenaments i adverteixen sobre el risc que suposa per a les entitats l’aturada total en què es troba immers el sector”.

També recorden que l’esport és segur, després que el sector hagi establert protocols, mesures de seguretat, i l’activitat esportiva hagi notificat un índex de contagis molt baix; a més, asseguren que fer esport és salut i una arma contra la Covid-19 per a tota la ciutadania; i avisen que s’està posant en risc el model d’èxit i talent del futur de l’esport català. Laia Palau, Gemma Mengual, Toni Bou, Gerard López i Ferran Bassas són els protagonistes de la primera entrega.



Més notícies
Sergio Lozano, capità de Barça de futbol sala | Europa Press
Sergio Lozano es lesiona de gravetat
Notícia: Sergio Lozano es lesiona de gravetat
Comparteix
El capità de Barça de futbol sala s’acomiada de la temporada per un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret
Eder Sarabia, al Camp Nou | EFE
Eder Sarabia, nou entrenador de l’Andorra de Piqué
Notícia: Eder Sarabia, nou entrenador de l’Andorra de Piqué
Comparteix
El tècnic basc, fins ara segon de Quique Setién, substitueix Nacho Castro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa