Món Esport
L’esport català celebra la Diada de Sant Jordi
  • CA

La Diada de Sant Jordi és un dels dies dels quals presumeix més la societat catalana. La tradició del llibre i la rosa, els carrers plens, les paradetes… malgrat la pandèmia, aquest any es podrà viure un Sant Jordi força normal i tothom té ganes de celebrar-ho. També els clubs, federacions i esportistes catalans, que han aprofitat el dia d’avui per lluir Diada.

L’entitat esportiva més gran del país, el Futbol Club Barcelona, ha compartit una imatge promocional a través de les xarxes socials en la qual es felicita la Diada als culers i hi apareixen una rosa i un llibre amb la silueta de l’escut del Barça i les quatre barres i el Camp Nou de fons.

De la mateixa manera, els altres equips de futbol professionals del país, l’Espanyol, el Girona i el Sabadell, també han felicitat la Diada a tots els catalans i a tots els seus seguidors. També ho ha fet el Manchester City, que ha aprofitat el seu perfil a les xarxes socials en català per tenir un detall amb tots els seus aficionats a Catalunya.

Pel que fa a altres esports, com el bàsquet, la Penya ha compartit una imatge molt original, amb un drac combinat amb amb els colors verd-i-negres de l’equip badaloní. El Bàsquet Manresa i el Morabanc Andorra també han recordat la Diada. També ha estat molt emotiva la piulada de Pau Gasol, qui ha celebrat poder viure “Sant Jordi a Barcelona després de molts anys”.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), ha aprofitat la Diada per reivindicar, una vegada més, la importància de l’esport. En la imatge promocional de Sant Jordi es pot veure el drac llegint un llibre titulat “Esport Servei Essencial”.



Més notícies
Mingueza es lamenta durant el partit | Europa Press
Koeman es disculpa amb Mingueza: “He exagerat”
Notícia: Koeman es disculpa amb Mingueza: “He exagerat”
Comparteix
Una esbroncada durant el partit contra el Getafe s'ha fet viral, però l'entrenador no li ha donat importància
Víctor Font, després de la derrota electoral | Jordi Borràs
Víctor Font carrega contra la Superlliga: “Pitjor no s’ha pogut fer”
Notícia: Víctor Font carrega contra la Superlliga: “Pitjor no s’ha pogut fer”
Comparteix
L'excandidat a la presidència del Barça ha parlat del projecte frustrat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa