Koeman es disculpa amb Mingueza: “He exagerat”

Una esbroncada durant el partit contra el Getafe s'ha fet viral, però l'entrenador no li ha donat importància

Una de les poques imatges negatives de la golejada del Barça al Getafe al Camp Nou ha estat l’esbroncada de Ronald Koeman a Óscar Mingueza quan el central català ha estat substituït. El futbolista ha protagonitzat una acció arriscada que no ha agradat gens al tècnic neerlandès i pocs minuts més tard l’ha fet marxar. Aleshores, Mingueza n’ha volgut parlar i li ha demanat explicacions i Koeman ha respost negant-li la salutació i amb una bona esbroncada.

Aquestes imatges, força comprensibles en l’esdevenir d’un partit de futbol d’alta intensitat i amb les pulsacions pels núvols, han servit a molts usuaris de les xarxes socials per carregar contra el Barça, Koeman i Mingueza. Tanmateix, a la roda de premsa posterior al partit, el tècnic blaugrana ha matisat la situació: “No tinc cap problema amb l’Òscar, no tinc cap problema amb ell, però a la segona part hi ha hagut tres moviments tàctics que encara ha d’aprendre. Potser he exagerat”.

Cal tenir en compte que Koeman va ser central i, justament, un dels millors de la història del futbol. Li agradava pujar a l’atac, com a Mingueza, i és per això que és especialment crític amb un futbolista com ell. Ara bé, considerar que el tècnic del Barça té algun problema amb el defensa català és una autèntica estupidesa. Ha estat ell l’entrenador que l’ha fet debutar, que li ha donat confiança i que l’ha mantingut en la titularitat després de la recuperació de tots els centrals de l’equip.

Més informació

Nou comentari