Món Esport
El Barça, present a l’acte sobiranista d’Elna
  • CA

Elena Fort, vicepresidenta institucional del Barça i portaveu del club, i Miquel Camps, portaveu adjunt, han estat presents a l’acte sobiranista organitzat per Òmnium a la localitat d’Elna, a la Catalunya del Nord. L’entitat blaugrana ha volgut mostrar el seu suport en aquesta trobada de líders independentistes, on Jordi Cuixart ha aconseguit reunir la plana major del sobiranisme sota el lema “60 anys de lluita i compromís”.

La fotografia de Fort i Camps, amb mascaretes del Barça, al costat de Cuixart certifica el nou posicionament del club respecte a la situació del país des de l’arribada de la junta directiva liderada per Joan Laporta. De fet, Fort va ser diputada al Parlament de Catalunya per Junts entre el maig del 2019 i el desembre del 2020, just abans d’entrar a formar part de l’equip de Laporta.

Això sí, la piulada amb la qual el club ha anunciat la presència de Fort i Camps en l’acte sobiranista d’Òmnium ha rebut algunes crítiques. A l’hora d’escriure el nom del municipi, Elna, ho han fet posant entre parèntesis “(França)”, cosa que no ha agradat a alguns seguidors, ja que es tracta d’una localitat de la Catalunya del Nord.



Més notícies
Javier Tebas, president de LaLiga.
Tebas entra en el conflicte entre la Superlliga, la UEFA i la FIFA
Notícia: Tebas entra en el conflicte entre la Superlliga, la UEFA i la FIFA
Comparteix
LaLiga es persona en la causa judicial
Messi, durant les proves de coronavirus | FC Barcelona
Arxivada la denúncia contra Messi per estafa i blanqueig
Notícia: Arxivada la denúncia contra Messi per estafa i blanqueig
Comparteix
L'Audiència Nacional arxiva el cas després de més de dos anys d'investigació

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Estaria bé que el Barça fos més que un club a juliol 16, 2021 | 20:14
    Estaria bé que el Barça fos més que un club juliol 16, 2021 | 20:14
    Està molt bé que la senyora Elena Fort, vicepresidenta institucional del Barça i portaveu del club, i Miquel Camps, portaveu adjunt, hagin estat presents a l’acte sobiranista organitzat per Òmnium a la localitat d’Elna. Encara estaria més bé que el Barça matriculés la colla de tècnics i jugadors inadaptats que no parlen la llengua del país, començant pel senyor Messi, a un curs de llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística. Quan tots els jugadors i tècnics del Barça siguin capaços de comunicar-se en la llengua del país que els acull, aleshores sí, aleshores si que el Barça "seria més que un club"
    • Icona del comentari de: Espectador a juliol 16, 2021 | 21:30
      Espectador juliol 16, 2021 | 21:30
      Estic totalment d'acord amb el teu comentari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa