El Barça, present a l’acte sobiranista d’Elna

Elena Fort, vicepresidenta institucional, i Miquel Camps, portaveu del club, han assistit a l'acte d'Òmnium

Elena Fort, vicepresidenta institucional del Barça i portaveu del club, i Miquel Camps, portaveu adjunt, han estat presents a l’acte sobiranista organitzat per Òmnium a la localitat d’Elna, a la Catalunya del Nord. L’entitat blaugrana ha volgut mostrar el seu suport en aquesta trobada de líders independentistes, on Jordi Cuixart ha aconseguit reunir la plana major del sobiranisme sota el lema “60 anys de lluita i compromís”.

La fotografia de Fort i Camps, amb mascaretes del Barça, al costat de Cuixart certifica el nou posicionament del club respecte a la situació del país des de l’arribada de la junta directiva liderada per Joan Laporta. De fet, Fort va ser diputada al Parlament de Catalunya per Junts entre el maig del 2019 i el desembre del 2020, just abans d’entrar a formar part de l’equip de Laporta.

Això sí, la piulada amb la qual el club ha anunciat la presència de Fort i Camps en l’acte sobiranista d’Òmnium ha rebut algunes crítiques. A l’hora d’escriure el nom del municipi, Elna, ho han fet posant entre parèntesis “(França)”, cosa que no ha agradat a alguns seguidors, ja que es tracta d’una localitat de la Catalunya del Nord.

Més informació

Comentaris

    Estaria bé que el Barça fos més que un club Juliol 16, 2021 8:14 pm
    Està molt bé que la senyora Elena Fort, vicepresidenta institucional del Barça i portaveu del club, i Miquel Camps, portaveu adjunt, hagin estat presents a l’acte sobiranista organitzat per Òmnium a la localitat d’Elna. Encara estaria més bé que el Barça matriculés la colla de tècnics i jugadors inadaptats que no parlen la llengua del país, començant pel senyor Messi, a un curs de llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística. Quan tots els jugadors i tècnics del Barça siguin capaços de comunicar-se en la llengua del país que els acull, aleshores sí, aleshores si que el Barça "seria més que un club"
      Espectador Juliol 16, 2021 9:30 pm
      Estic totalment d'acord amb el teu comentari.

Nou comentari