El pivot català Marc Gasol, un dels millors jugadors de bàsquet de la història del país, ha decidit definitivament abandonar l’NBA i ha escollit el club que presideix, el Bàsquet Girona, com a destí on fer els darrers passos de la seva carrera, segons ha confirmat Catalunya Ràdio. El de Sant Boi de Llobregat ha estat meditant el seu futur des del final de la temporada passada i finalment ha descartat tornar al Futbol Club Barcelona o als Memphis Grizzlies i s’ha decidit per la lliga LEB Or. El seu gran objectiu serà aconseguir l’ascens del Girona i tornar-lo allà on era quan el va deixar per marxar als Estats Units: l’ACB.

De fet, el mateix Marc Gasol ha publicat una piulada on insinua que ja ha pres una decisió sobre el seu destí i ha utilitzat una figureta de Dupond dels còmics de Tintín per il·lustrar-ho. El personatge apareix vestit amb roba dels colors del Bàsquet Girona. Això s’ha interpretat com una clara picada d’ullet al club català, tot i que la informació encara no està confirmada. Tanmateix, Catalunya Ràdio va encara més enllà i assegura que Marc Gasol serà presentat com a nou jugador del Bàsquet Girona el pròxim dilluns 22 de novembre.

Cal recordar que ara fa pocs dies el director general de la secció de bàsquet del Futbol Club Barcelona, Juan Carlos Navarro, va assegurar que estava intentant convèncer Marc Gasol perquè tornés al Barça. Tanmateix, la seva tria hauria estat una altra, si no hi ha un canvi inesperat d’última hora. A més a més, des de Memphis també es va intentar, sense èxit aparent, que tornés als Grizzlies, franquícia de l’NBA on es va convertir en llegenda. Els altres equips pels quals ha passat han estat els Toronto Raptors, on va aconseguir l’anell de campió de la que molts consideren la millor lliga de bàsquet del món, i Los Angeles Lakers. Aquesta darrera experiència ha estat molt negativa per al mitjà dels Gasol i per això ha decidit abandonar els Estats Units.



Més notícies
Nikola Mirotic, estrella del Barça | Europa Press
El bàsquet català lidera Europa
Notícia: El bàsquet català lidera Europa
Comparteix
El Barça, la Penya i el Manresa lideren els seus grups o competicions continentals
La Copa, durant un sorteig | RFEF
Els equips catalans ja coneixen els seus primers rivals a la Copa
Notícia: Els equips catalans ja coneixen els seus primers rivals a la Copa
Comparteix
Espanyol, Girona, Sabadell, Cornellà, Nàstic, Europa i Mollerussa han participat del sorteig, mentre que el Barça se salta la primera fase

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa