Món Esport
El Madrid protagonitza una de les tanganes més violentes que es recorden

Imatge vergonyosa al WiZink de Madrid en el partit de quarts de final d’Eurolliga entre el Reial Madrid i el Partizan de Belgrad. Faltaven menys de dos minuts pel final d’un partit que guanyava amb claredat l’equip serbi quan una falta antiesportiva de Sergio Llull ha desencadenat una de les tanganes més violentes que es recorden. Cops, claus de judo, enganxades, amenaces i insults en una batalla campal que ha acabat amb el partit suspès perquè tots els jugadors, excepte tres —Llull, Poirier i Leday—, van acabar desqualificats.

L’Eurolliga va donar per finalitzat el partit (80-95) que suposa la segons derrota consecutiva del Reial Madrid i el deixa molt a prop de l’eliminació. Els blancs hauran d’anar a Belgrad la setmana que ve amb un ambient infernal i moltes ganes de revenja de l’equip serbi. La màxima competició europea ja té els vídeos de la brutal tangana i els estudiarà amb deteniment per identificar els jugadors que van tenir un paper més actiu durant el lamentable incident. 

La perillosa clau de judo de Yabusele a Exum

Es preveuen sancions dures per a diversos jugadors, en especial per al francès del Reial Madrid Guerschon Yabusele, que va fer una clau de judo molt perillosa a Dante Exum. Els jugadors blancs, que van anar tot el partit a remolc, no van aguantar la pressió i van petar en el moment més inesperat. Faltava 1:40 pel final quan Sergio Llull va fer una falta antiesportiva a Kevin Punter fruit de la ràbia i la impotència. Llavors el jugador estatunidenc es va regirar i es va encarar a Llull, amenaçant-lo amb el puny en alt.

Llavors tots els jugadors d’ambdós equips, tants els que estaven a la pista com les que hi havia a la banqueta, van protagonitzar una de les batalles campals més vergonyoses que es recorden en una pista de bàsquet. Els àrbitres van aturar el partit durant un quart d’hora i després visionar les imatges van assenyalar els principals culpables: Punter, Yabusele, Llull, Hezonja, Lessort o Exum van ser alguns dels implicats. L’australià va sortir de la pista coixejant i es podria perdre el que queda de temporada.  



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Prats a abril 28, 2023 | 08:42
    Josep Prats abril 28, 2023 | 08:42
    Quin fàstic Quin madrit més vergonyós
  2. Icona del comentari de: Anònim a abril 28, 2023 | 10:09
    Anònim abril 28, 2023 | 10:09
    Avui el Madrid ha estat un representant perfecte del Mengele i del Gonzalo…????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa