Món Esport
La trista injustícia que li ha tocat viure a LeBron James

LeBron James ja és, per a molts, el millor jugador de bàsquet de la història. El seu nivell a la pista i els seus registres, mantinguts des que va debutar i fins ara que ja té 37 anys, l’han convertit en un ésser d’un altre planeta, capaç de competir, únicament, amb l’altre GOAT (Greatest Of All Time), Michael Jordan. Per acabar-ho de corroborar, LeBron ha batut un nou rècord que el fa fort a l’Olimp: s’ha convertit en l’únic jugador amb un total de 30.000 punts, 10.000 rebots i 10.000 assistències a la seva carrera.

Ara bé, aquest registre ha coincidit amb una nova derrota vergonyosa per al seu equip. Los Angeles Lakers, tot i l’animalada de LeBron, han marxat atonyinats de la pista dels Phoenix Suns, que els han apallissat per 140 a 111 punts. D’aquesta manera, torna a posar-se de manifest que LeBron no té un equip a la seva altura. Els Lakes són els novens classificats de la Conferència Oest i actualment estan fora del play-off, lloc on només podran arribar si superen la fase del play-in. El més sorprenent és que la franquícia californiana ha fitxat jugadors amb molt nom, però el seu rendiment es troba molt lluny de les expectatives. Novament, és molt probable que LeBron es torni a quedar sense campionat de l’NBA.

El bàsquet català, imparable

Pel que fa als equips catalans, aquest cap de setmana n’han jugat dos d’ells a la Lliga ACB i han acabat amb bones notícies. La Penya ha guanyat el València Basket al Palau Olímpic de Badalona, mentre que el Barça també ha estat capaç d’imposar-se al Betis al Palau Blaugrana i refer-se de la darrera derrota a l’Eurolliga. El duel corresponent a aquesta jornada del Manresa ja es va jugar i també va acabar amb victòria catalana contra el Fuenlabrada. Actualment, els tres equips catalans de l’ACB es troben entre les quatre primeres posicions de la classificació, només superats pel Reial Madrid. El Joventut és quart, el Manresa tercer i el Barça segon. Els de Sarunas Jasikevicius continuen depenent d’ells mateixos per prendre el lideratge als blancs.



Més notícies
Imatge del Zalgiris - Barça | FC Barcelona
El Barça i el Zalgiris homenatgen Ucraïna i reclamen que s’aturi la guerra
Notícia: El Barça i el Zalgiris homenatgen Ucraïna i reclamen que s’aturi la guerra
Comparteix
Tots dos equips han modificat la seva vestimenta per solidaritzar-se amb el poble ucraïnès
Rokas Jokubaitis, durant el partit contra el Fuenlabrada | FC Barcelona
El Barça i el Manresa fan els deures
Notícia: El Barça i el Manresa fan els deures
Comparteix
Els blaugranes s'apropen al lideratge de la Lliga ACB i els bagencs a la següent ronda de la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa