Món Esport
Divisió entre glòria i decepció al bàsquet català
  • CA

Jornada de sensacions molt oposades entre els dos equips catalans que han disputat competició europea de bàsquet. Per una banda, el Barça de Sarunas Jasikevicius encadena una ratxa de tres derrotes consecutives que posa en perill la brillant temporada dels blaugranes. Per l’altra, però, la Penya ha aconseguit un resultat increïble contra un dels millors equips del seu grup, amb una pallissa que serà recordada durant els pròxims dies al Palau Olímpic.

Barça 73-75 Milà

Començant per les males notícies, el Barça ha començat la segona volta de l’Eurolliga de la pitjor manera possible: amb dues derrotes. La primera ja va ser molt sonada, contra el Baskonia, i la segona ha estat molt més ajustada, contra l’Armani Milà al Palau Blaugrana, però no ha agradat gens a Saras, que se l’ha vist totalment contrariat i empipat durant el duel. Els culers han estat castigats per un segon i un darrer quart molt dolents i això ha permès que els italians s’enduguessin la victòria. El partit de Kyle Kuric ha estat excels, amb 22 punts i 29 de valoració, però no n’hi ha hagut suficient.

Penya 100-77 Lokomotiv Kuban

Pallissa de les que creen afició al Palau Olímpic de Badalona. La Penya s’ha menjat un dels millors equips de l’Eurocup, el Lokomotiv Kuban, amb un partidàs de Vladimir Brodziansky. Ha acabat amb 31 punts i 36 de valoració i ha liderat el conjunt verd-i-negre a la setena victòria en aquesta competició, per només dues derrotes. Això sí, els de Carles Duran han hagut de remar en contra al començament, ja que l’inici dels russos ha estat molt millor. La contribució de Derek Willis i Pau Ribas també ha estat vital per entendre aquest gran resultat a favor dels badalonins.



Més notícies
Álvaro Morata, jugador de la Juventus | Europa Press
El Barça reactiva l’operació Morata i ofereix un jugador a canvi
Notícia: El Barça reactiva l’operació Morata i ofereix un jugador a canvi
Comparteix
Les darreres actuacions de Memphis Depay no han convençut Xavi i la Juventus està interessada en ell
Novak Djokovic, a Austràlia | Europa Press
Djokovic també va entrar a l’Estat espanyol de forma il·legal
Notícia: Djokovic també va entrar a l’Estat espanyol de forma il·legal
Comparteix
El seu cas a Austràlia encara no s'ha resolt, però ha estat inscrit al sorteig de l'Open

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa