Jasikevicius derrota el seu exequip amb contundència (93-74)

El Barça de bàsquet ha aconseguit una victòria molt contundent al Palau Blaugrana contra el Zalgiris de Kaunas, l’equip que entrenava Sarunas Jasikevicius abans de tornar a Barcelona. El partit no ha tingut color i els culers no han donat cap mena d’opció als lituans d’aconseguir el triomf. Més enllà d’un primer quart igualat, el Barça ha destrossat el Zalgiris entre el segon i el tercer període. La diferència ha estat favorable als blaugranes per dinou punts (93-74) i encara podria haver estat molt més contundent si no hagués estat perquè al darrer quart els culers han aixecat el peu de l’accelerador i ha estat l’únic parcial que s’han endut els lituans. Amb aquesta victòria, el Barça es manté a la part alta de la classificació de l’Eurolliga. Actualment és segon, per darrere de l’Olympiacos, però el Madrid, tercer, encara té dos partits pendents.

Gran victòria del Barça contra el Zalgiris de Kaunas al Palau Blaugrana

El gran protagonista del partit, el jugador més valuós sense cap mena de dubte, ha estat l’aler pivot montenegrí Nikola Mirotic. Ha estat una de les seves grans nits com a blaugrana. Ha anotat vint-i-vuit punts i ha acabat el duel amb una valoració de vint-i-set. Els tres bases del Barça també han tingut una actuació destacable, amb cinc assistències tant per a Rokas Jokubaitis com per a Nico Laprovittola i Tomas Satoransky. Aquest darrer, a més a més, ha anotat dotze punts i ha estat el segon jugador més valorat del Barça amb un disset. En qualsevol cas, s’ha de parlar d’un gran joc coral dels blaugranes. Tots els jugadors de Sarunas Jasikevicius han estat importants per a la victòria de l’equip i, de fet, tots ells han anotat.

Nikola Mirotic, gran protagonista de la victòria del Barça contra el Zalgiris de Kaunas | FC Barcelona

Franck Kessié, jugador del Barça, durant el clàssic de l'anada de la semifinal de Copa contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu | Europa Press