Món Esport
Els tres fitxatges i les cinc baixes per reconstruir el Barça de bàsquet

La temporada del Barça de bàsquet ha estat molt decebedora. L’equip, que fa pocs mesos anava llançat cap al triplet, ha caigut derrotat a l’Eurolliga i a l’ACB contra l’etern rival, el Reial Madrid, i la imatge de les darreres setmanes ha estat nefasta. Molts jugadors han abaixat els braços i no han competit amb la intensitat requerida, a la vegada que han aparegut diverses veus que assenyalen l’entrenador, Sarunas Jasikevicius, com a responsable d’haver iniciat una crisi al vestidor. És per tot això que durant aquest estiu hi haurà una reconstrucció important de l’equip amb l’objectiu de recuperar la millor versió de cara a la temporada vinent.

Cinc baixes

A causa de diversos conflictes iniciats per Jasikevicius, dos dels jugadors més importants de la plantilla marxaran. Per una banda, Brandon Davies no renovarà i anirà a Milà, mentre que Nick Calathes està pactant la rescissió del seu contracte amb el club per fitxar per l’Olympiacos. A més a més, tres jugadors més que finalitzen contracte tampoc no continuaran. Són Dante Exum, qui tornarà a provar sort a l’NBA, Rolands Smits, que podria marxar al Baskonia, i Nigel Hayes, que no ha complert amb les expectatives i el Barça no negociarà amb ell per allargar-li el contracte.

Tres fitxatges

Per reemplaçar els llocs buits que deixaran aquests jugadors, l’entitat blaugrana farà un mínim de tres incorporacions que fa temps que han estat revelades per diversos mitjans de comunicació especialitzats. Per una banda, hi haurà el fitxatge de dos jugadors txecs, que a més a més són bons amics: Tomas Satoransky deixarà l’NBA i tornarà al Barça després de sis anys, mentre que Jan Vesely abandonarà el Fenerbahce i també arribarà al Palau Blaugrana. Finalment, també hi haurà la incorporació d’una jove promesa, l’alemany Oscar da Silva, que vindrà provinent de l’ALBA de Berlín.

Mirotic i altres incògnites

Però això no és tot. La gran estrella de l’equip, Nikola Mirotic, tampoc no té el futur garantit, ja que el seu salari és molt elevat i fa temps que el club el pressiona perquè se’l rebaixi. També hi ha dubtes amb jugadors com Álex Abrines, qui tampoc no està complint amb les expectatives del moment en el qual se’l va fitxar, o Rokas Jokubaitis, qui podria provar sort a l’NBA. A més a més, tampoc no es descarten noves incorporacions, ja que hi haurà un buit considerable a la plantilla després de tantes baixes. Així doncs, serà un estiu molt mogut als despatxos de la secció de bàsquet del Barça.



Més notícies
Sarunas Jasikevicius esbronca Rolands Smits | Europa Press
Jasikevicius hauria provocat una crisi al vestidor del Barça
Notícia: Jasikevicius hauria provocat una crisi al vestidor del Barça
Comparteix
Mundo Deportivo assegura que Nick Calathes vol abandonar el club per culpa de l'entrenador lituà
Nick Calathes i Walter Tavares, jugant el quart partit de la final de l'ACB | FC Barcelona Bàsquet
El Barça toca fons i el Reial Madrid s’alça amb el títol de l’ACB (81-74)
Notícia: El Barça toca fons i el Reial Madrid s’alça amb el títol de l’ACB (81-74)
Comparteix
El Reial Madrid guanya l'ACB dues temporades després gràcies al gegant Tavares
Sarunas Jasikevicius, exentrenador del Barça | Europa Press
El gran error de Sarunas Jasikevicius que ha condemnat el Barça
Notícia: El gran error de Sarunas Jasikevicius que ha condemnat el Barça
Comparteix
L'entrenador lituà no ha estat capaç de llegir correctament el tercer quart contra el Madrid
Sarunas Jasikevicius, exentrenador del Barça | FC Barcelona
Brutal estripada de Jasikevicius contra els jugadors del Barça
Notícia: Brutal estripada de Jasikevicius contra els jugadors del Barça
Comparteix
El tècnic blaugrana ha acusat als seus jugadors d'excés de relaxació i manca de professionalitat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a juny 20, 2022 | 18:39
    Anònim juny 20, 2022 | 18:39
    I és clar que sí. Tots fora. El Barça (igual que el RM) no és com els demés equips que poden guanyar o perdre. El Barça té l'obligació de GUANYAR-HO TOT. Especialment quan un sol dels seus jugadors cobra més del que costa tota la plantilla del 3er de la Lliga, en aquest cas el Joventut, que aprofitant les sobres que no serveixen pal Barça l'ha guanyat dos cops en poques setmanes. Quina vergonya !!! Si estiguéssin en actiu s'hauria de fitxar Mikel Jordan, Magic Johnson, Larry Bird, Akim Olajuwong o gent d'aquest nivell, a veure si així deixem de fer el ridícul. I tot aixó costi el que costi que encara que estigui arruinat, al Barça no li ve de mil ilions més o menys.
  2. Icona del comentari de: El Tito Bartomeu a juny 21, 2022 | 10:15
    El Tito Bartomeu juny 21, 2022 | 10:15
    Ara veurem durant 5 anys la travesía del desert.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa