Món Esport
Mala estrena a l’Eurolliga d’un Barça que no acaba de carburar (70-80)

El Futbol Club Barcelona ha començat amb mal peu l’Eurolliga de bàsquet. Els homes de Sarunas Jasikevicius han protagonitzat un partit per oblidar -sobretot el segon quart- i ja ha estat impossible redreçar el rumb del matx. Hi ha hagut una petita reacció a la represa, liderada per un gran Nicolás Laprovittola, una vegada més, però no ha estat suficient. Al davant, un Olympiacos valent, entonat i amb les idees clares ha dominat el matx en totes les facetes. El grec Giannoulis Larentzakis ha clavat quatre triples a l’últim quart que han acabat d’enfonsar els blaugranes.

Bartzokas va aconseguir guanyar al Palau

El grec Georgios Bartzokas, entrenador d’Olympiacos, és un vell conegut del Palau Blaugrana. El tècnic d’Atenes no va deixar un especial bon record a Barcelona, però ha aconseguit vèncer amb autoritat a la qual va ser casa seva la temporada 2016-2017. Els grecs han estat especialment bé en defensa, encertats en el rebot i anul·lant els atacs locals. Al sorprenent encert de Larentzakis s’hi ha sumat la ja habitual aportació del búlgar Aleksandar Vezenkov (20 punts, 7 rebots) i un bon partit del rus Joel Bolomboy.

Jasikevicius té feina a fer abans de rebre el Madrid

L’inici de temporada del Barça no és engrescador. Els culers només han guanyat dos partits dels cinc que han disputat i els dubtes comencen a aparèixer. La secretaria tècnica va moure’s ràpid durant el mercat d’estiu, però, de moment, les noves incorporacions no s’acaben d’adaptar. Sarunas Jasikevicius haurà de pensar ràpidament com pot fer carburar aquest equip en el menor temps possible. Dijous vinent, els blaugranes rebran la visita del Reial Madrid. Perdre les dues primeres jornades d’Eurolliga a casa seria frustrant, fer-ho contra l’etern rival, encara més. El precedent no és bo: els homes de Chus Mateo van aconseguir vèncer els catalans a la final de la Supercopa d’Espanya, amb remontada i pròrroga inclosa (89-83).

Thomas Satoransky en una acció del partit davant Olympiacos | Europa Press

S’espera un millor rendiment de les cares noves

Les noves incorporacions han de fer una passa endavant. Els fitxatges de Jan Vesely, Thomas Satoransky i Nikola Kalinic s’han dut a terme per competir per tots els títols, una temporada més. Amb l’absència de Nikola Mirotic, són aquests jugadors els qui han de tirar del carro i aparèixer en els moments importants. Satoransky és potser qui ha quallat un inici de campanya més decebedora. El base txec està destinat a ser el far que guiï els atacs dels culers, però de moment hem vist una versió apagada de l’ex de Washington Wizards. Jasikevicius necessita activar-lo si vol que l’equip rutlli d’una vegada per totes.

Limoges 73-76 Manresa

Per la seva banda, el Bàsquet Manresa sí que ha començat bé la competició europea, la Basketball Champions League. Els del Bages han resultat vencedors del desplaçament més dur que tindran en el seu grup, la pista del Limoges, amb un marcador molt ajustat. Jerrick Harding, que va camí de convertir-se en la gran estrella dels de Pedro Martínez aquesta temporada, ha estat el màxim anotador amb un total de setze punts.



Més notícies
Nick Calathes i Pierre Oriola, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
Creix la polèmica al voltant del Barça de bàsquet i de Jasikevicius
Notícia: Creix la polèmica al voltant del Barça de bàsquet i de Jasikevicius
Comparteix
Dos exjugadors, Nick Calathes i Pierre Oriola, han criticat l'equip blaugrana durant els darrers dies
Nick Calathes, jugador del Fenerbahçe | Europa Press
Un gran jugador marxa del Barça de bàsquet
Notícia: Un gran jugador marxa del Barça de bàsquet
Comparteix
El base Nick Calathes deixa el Palau Blaugrana després de dos bons anys
Sarunas Jasikevicius esbronca Rolands Smits | Europa Press
Jasikevicius hauria provocat una crisi al vestidor del Barça
Notícia: Jasikevicius hauria provocat una crisi al vestidor del Barça
Comparteix
Mundo Deportivo assegura que Nick Calathes vol abandonar el club per culpa de l'entrenador lituà
Mike Tobey, durant un partit amb el València | Europa Press
El Barça anuncia el fitxatge del substitut de Mirotic
Notícia: El Barça anuncia el fitxatge del substitut de Mirotic
Comparteix
L'aler-pivot montenegrí, amb una lesió al tendó d'Aquil·les, podria perdre's una part important de la temporada vinent

Comentaris

  1. Icona del comentari de: NBA (No Vais Aganar Nada) a octubre 08, 2022 | 13:09
    NBA (No Vais Aganar Nada) octubre 08, 2022 | 13:09
    Aquest any no guanyarem ni una merda. Aquest entrenador és molt explosiu i ja li ha passat el seu temps. Dimissió d'en Jasikevicious i de retruc dimissió del Presi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa