Món Esport
Xavi explica el seu pla per derrotar el Bayern
  • CA

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa abans del partit contra el Bayern de Munic, corresponent a la sisena i última jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League. Els blaugranes estan obligats a sumar els tres punts si volen assegurar-se una plaça als vuitens de final, però el problema és que jugaran en un dels escenaris més complicats del futbol mundial. Així mateix ho ha advertit Xavi, tot i que tampoc no s’ha mostrat espantat al respecte: “Tenim moltíssima il·lusió i ganes que comenci el partit, però és un dels pitjors rivals que podríem tenir”.

Per aconseguir els tres punts, el tècnic egarenc ha explicat que s’haurà de fer un duel gairebé “perfecte” i ha detallat de quina manera ho vol aconseguir: “Intetarem ser protagonistes en el joc i tenir la pilota”. Pel que fa als futbolistes amb els quals podrà comptar, ha destacat el paper d’Ousmane Dembélé: “Està al 100% i és un jugador importantíssim, per marcar la diferència. Jo el veig motivat i feliç i demà ha de ser important, però no només ell, tot l’equip. Necessitem d’ell i de molts altres jugadors”. També ha confirmat que Jordi Alba té unes petites molèsties i que serà dubte fins a última hora.

Les restriccions contra el coronavirus a Alemanya han obligat que el partit es jugui sene públic, però Xavi no hi troba cap avantatge: “És una pena que no hi pugui haver públic, perquè nosaltres juguem per a la gent i no podrem viure l’ambient. Serà un partit fred. Farà fred, i això encara el farà més fred”. Ha deixat clar que, si s’acaba assolint el triomf, “no serà un miracle, perquè el Barça ha de poder guanyar contra qualsevol rival”, però sí que ha insinuat que la victòria seria poc menys que èpica: “Demà tenim una oportunitat per fer història i guanyar per primera vegada a Munic”.



Més notícies
El Kun Agüero, durant la seva presentació amb el Barça | FC Barcelona
Agüero torna a parlar de la seva arrítmia i dona molt bones notícies
Notícia: Agüero torna a parlar de la seva arrítmia i dona molt bones notícies
Comparteix
"Intentaré fer alguna cursa per saber com em veig", ha assegurat
Javier Tebas, president de la Lliga | Europa Press
El Barça, l’Athletic i el Madrid declaren la guerra a Tebas
Notícia: El Barça, l’Athletic i el Madrid declaren la guerra a Tebas
Comparteix
Els tres clubs han redactat un comunicat molt punyent contra LaLiga i el seu president

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé. a desembre 08, 2021 | 08:58
    Culé. desembre 08, 2021 | 08:58
    No se pas, per`aixó pot resultar com el pla dels Japonesos per derrotar als Estats Units, ara fa 80 anys. Van acabar amb un parell de bombes atómiques pel barret.
  2. Icona del comentari de: odisea a desembre 08, 2021 | 12:30
    odisea desembre 08, 2021 | 12:30
    Si como con el Betis,de verguenza.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa