Món Esport
Xavi Hernández: “Els joves no poden ser el pal de paller del Barça”
  • CA

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, s’ha mostrat molt decebut després de deixar escapar el triomf al camp de l’Osasuna. El tècnic reconeix que “eren tres punts importantíssims. Estem en una dinàmica molt dolenta i l’hem de canviar ja”. L’egarenc admet que els blaugranes no han estat capaços de controlar el partit: “No hem aconseguit dominar la possessió al camp rival. Tenim un problema molt gran amb això. A nosaltres ens costa patir i defensar l’àrea. Sabíem que ells viuen de la pilota aturada i els rebutjos i ens han fet dos gols així. Hi ha moltes coses a millorar.”

Xavi Hernández considera que el Barça no disposa de jugadors que siguin capaços de controlar els últims minuts del partit: “El futbol no ens arriba. No és un problema d’actitud, ganes o il·lusió. Els últims minuts havíem de tenir paciència i controlar la pilota al camp contrari, però no tenim futbolistes per això”. El tècnic blaugrana lloa el treball dels futbolistes més joves, però assumeix que no poden ser els líders de l’actual Barça: “Els jugadors que marquen la nota positiva tenen 17, 18 o 19 anys. Això és bo pel futur. Però també és negatiu perquè són tan joves que no sempre tindran un rendiment notable. Estem en una situació precària i necessitem paciència. Ve una fornada extraordinària. La posada en escena d’Abde avui és espectacular i també la de Gavi o Nico. Però els joves no poden ser el nostre pal de paller”.

Per últim, Xavi Hernández ha explicat els motius pels quals ha triat Umtiti com a titular abans que Eric García: “Avui era un partit en què havíem de guanyar molts duels al camp contrari. Umtiti ha fet un bon partit. Tots mereixen jugar i no hi ha cap problema d’actitud. L’absència d’Eric García es deu a motius tàctics”.



Més notícies
Dembélé, durant el partit contra l'Osasuna | FC Barcelona
El Barça perd els tres punts de forma cruel (2-2)
Notícia: El Barça perd els tres punts de forma cruel (2-2)
Comparteix
L'Osasuna ha empatat el partit al Sadar als últims minuts
Les jugadores del Barça celebren un gol | FC Barcelona
El Barça s’exhibeix al camp del Reial Madrid (1-3)
Notícia: El Barça s’exhibeix al camp del Reial Madrid (1-3)
Comparteix
Tres gols als primers 23 minuts de partit han sentenciat el duel a favor de les blaugranes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa