Món Esport
El Barça nega l’acord amb l’Al-Sadd pel fitxatge de Xavi
  • CA

Embolic dels grossos respecte al fitxatge de Xavi Hernández com a nou entrenador del Futbol Club Barcelona. Després que l’Al-Sadd hagi emès un comunicat en el qual ha fet oficial la marxa del tècnic egarenc al Camp Nou, el Barça ha desmentit que existeixi cap acord amb el club de Qatar a través de Mundo Deportivo i RAC1. Segons aquests dos mitjans, l’entitat blaugrana assegura que encara no hi ha res tancat o signat i que no tenen cap intenció d’abonar la clàusula de rescissió de cinc milions d’euros.

D’aquesta manera es pot entendre que el Barça no hagi emès cap mena de comunicat o d’anunci respecte al fitxatge de Xavi, cosa que ja s’intuïa molt estranya des del moment en què l’Al-Sadd ho ha fet oficial. Sempre segons Mundo Deportivo i RAC1, el club blaugrana estaria molt molest amb l’actitud de l’entitat de Doha, ja que s’entén aquest comunicat com una falta de respecte i un mètode de pressió cap als emissaris del Barça a Qatar, el director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany, i el vicepresident primer, Rafa Yuste.

En qualsevol cas, cal tenir en compte que el club blaugrana tenia la intenció de fer oficial el fitxatge de Xavi Hernández avui mateix, així que les negociacions es trobaven a un pas de concloure. El Barça havia contemplat l’opció de pagar aquesta clàusula de rescissió, però ara l’entitat culer no té cap intenció de fer-ho. Segons ha avançat la Cadena COPE, el problema és que la Lliga no permetria al club blaugrana abonar fins a cinc milions d’euros per Xavi i que només podrien ser tres per culpa del fair play financer. El cas és que el Barça no ha tancat cap acord amb l’Al-Sadd i per això està tan molest amb aquest comunicat oficial de l’entitat de Doha.



Més notícies
Xavi Hernàndez i Joan Laporta, en arxiu | EFE
Laporta ja coneix les tres primeres peticions de Xavi
Notícia: Laporta ja coneix les tres primeres peticions de Xavi
Comparteix
El seu equip tècnic, el doctor Ricard Pruna i un extrem: tot el que demana el nou tècnic blaugrana
Xavi Hernàndez, durant el seu comiat del Barça | FC Barcelona
Així es va convertir Xavi en llegenda del Barça
Notícia: Així es va convertir Xavi en llegenda del Barça
Comparteix
Un repàs a la trajectòria del nou entrenador del Futbol Club Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa