Món Esport
Xavi Hernández es mostra crític i veu el derbi com una oportunitat perduda

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, no s’ha mostrat gens satisfet amb el resultat del derbi contra l’Espanyol tot i que els culers han salvat un punt al temps afegit. El tècnic culer considera que els seus jugadors han fet mèrits per aconseguir un triomf: “Hem merescut guanyar perquè hem tingut grans ocasions i domini. Al final, sembla que treus un punt positiu perquè marques al 96, però era un partit per guanyar i no ho hem fet. Sumem un empat insuficient, però seguim en zona Champions

L’egarenc ha reconegut que el Barça no ha estat contundent a les àrees: “Els seus gols han arribat quan millor estàvem jugant. No hem estat tan efectius de cara a porteria com ho van ser contra l’Atlètic de Madrid“. A més, Xavi Hernández considera que els dos gols que ha rebut el seu equip són evitables: “Hem de ser autocrítics. El primer gol es produeix per arriscar en una sortida de pilota i al segon, ens guanyen l’esquena tot i que és una jugada que hem treballat”.

Xavi ha ofert el seu punt de vista d’una de les jugades curioses del partit. El tècnic blaugrana ha utilitzat un paper per explicar una modificació de sistema als seus futbolistes després del segon gol de l’Espanyol. L’egarenc explica que “he optat per un paper perquè hi havia molt de soroll del públic i no ens escoltàvem. Hem comunicat que canviàvem el sistema al 3-4-3 i ens ha sortit bé tot i que era arriscat”.

Per últim, Xavi Hernández s’ha referit a dos futbolistes del seu equip de manera individual. En primer lloc, ha lloat Luuk de Jong, que ha marcat el gol de l’empat del Barça al minut 96: “No és casualitat. És un professional. És un exemple i l’he posat com a tal davant de la plantilla en moltes ocasions”. A més, l’entrenador blaugrana s’ha mostrat molt satisfet amb el rendiment d’Ousmane Dembélé: “Està treballant bé i és un jugador més. Avui ha fet uns bons minuts i ens ha ajudat”.



Més notícies
Els jugadors del Barça i l'Espanyol disputen una pilota | FC Barcelona
El Barça salva un punt al derbi sobre la botzina (2-2)
Notícia: El Barça salva un punt al derbi sobre la botzina (2-2)
Comparteix
Luuk de Jong ha empatat el partit a l'últim minut
Pedri, envoltat de jugadors de l'Espanyol | Europa Press
El derbi de la ‘yenka’
Notícia: El derbi de la ‘yenka’
Comparteix
El Barça ha fet un pas enrere i l'Espanyol un endavant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa