Món Esport
Xavi surt al pas de les crítiques a Messi

Malgrat tenir el partit de l’anada de la ronda del play-off d’Europa League al Camp Nou contra el Nàpols demà, Xavi Hernández no va perdre’s el partidàs que van disputar ahir Reial Madrid i Paris Saint-Germain. No era per menys. És un home de futbol i no podia faltar a la cita. Després que el matx complís amb totes les expectatives que oferia en la prèvia, l’entrenador del Futbol Club Barcelona ha estat preguntat en roda de premsa per l’actuació de Leo Messi i per les posteriors crítiques especialment després que l’argentí fallés un penal.

El terrassenc ha sortit al pas de les crítiques. Ha recordat que “estant a París i sent Messi“, és “normal” que n’hi hagi. “Si la gent només es queda amb el penal… li desitjo el millor, és el millor futbolista de la història sense cap dubte. Sempre tindrà crítiques”, ha afegit un Xavi que ha tornat a mullar-se en el cas d’Ousmane Dembélé, relativament resolt.

Sobre el francès ha explicat que el fet que disputi minuts “no depèn tant de si juga a casa o fora. Depèn del que veig a l’entrenament, com estan els jugadors que competeixen amb ell. Davant de l’Espanyol va jugar minuts molt bons, és el que volem, que encari, que arribi a línia de fons. Ens va ajudar i ho seguirà fent. Ja vaig deixar clar que és un més”.

L’altre nom propi esmentat en roda de premsa ha sigut el de Ferran Torres. Xavi l’ha defensat després que alguns senyalessin la seva actuació al derbi. “Estic molt content amb Ferran. Ens està donant intensitat sense pilota, moviments en profunditat, com arriba a l’àrea. Independentment de si marca o no, encara, té molta capacitat. A mi m’encanta com a futbolista, sigui de ‘9’ o com extrem. Estic molt content amb ell”.

I sobre el que ara preocupa més a l’afició i a l’entorn blaugranes, el partit de demà contra el Nàpols, i preguntat sobre si Sergio Busquets tornarà a ser de la partida, Xavi ha anunciat que “pot ser que descansi. O demà o diumenge. És una evidència que un jugador no pugui aguantar aquest calendari. Veníem de dues pròrrogues davant Bilbao i Madrid prèviament. Farem canvis, rotacions. Intentarem jugar amb el millor onze possible i ser competitius”.



Més notícies
Pedri, a San Mamés | Europa Press
Pedri explica les armes del Nàpols
Notícia: Pedri explica les armes del Nàpols
Comparteix
El canari, il·lusionat amb l'Europa League en la prèvia a l'eliminatòria contra els italians
Xavi Hernández, durant el Barça-Atlètic de Madrid | Europa Press
Xavi fa un balanç dels seus primers 100 dies com a entrenador del Barça
Notícia: Xavi fa un balanç dels seus primers 100 dies com a entrenador del Barça
Comparteix
El terrassenc en fa una valoració positiva malgrat els obstacles que ha tingut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa