Món Esport
El Barça, a un pas de la glòria europea (2-0)
  • CA

El Barça ha aconseguit el bitllet a la final de la Champions League. Les blaugranes han perdut per 2 a 0 al camp del Wolfsburg, però han guanyat l’eliminatòria perquè es van imposar per 5-1 al partit d’anada. Les alemanyes han fet dos gols als primers minuts de la segona part i han arribat a creure en la remuntada, però l’equip de Jonatan Giráldez ha sabut patir i ha assegurat el passi a la final de la màxima competició europea. El rival de les culers al partit pel títol serà el Paris Saint-Germain o l’Olympique de Lió.

Els primers minuts del matx han estat molt tranquils per a l’equip blaugrana. El conjunt català controlava la possessió i atacava amb calma conscient que les alemanyes eren qui tenien pressa, ja que havien de fer quatre gols per igualar l’eliminatòria. Fins a la mitja hora de partit, no hi ha hagut cap oportunitat. La primera a intentar-ho ha estat Paredes, que ha obligat a intervenir a Schult en una jugada de pilota aturada. Tot seguit, Roord ha pogut avançar les locals després de rebre l’esfèric en posició de llançament, però ha rematat molt centrat i Paños ha detingut el seu xut. Abans del descans, les culers ho han tornat a provar per mitjà de Crnogorcevic, que ha realitzat dos xuts ben perillosos que no han vist porteria per ben poc.

Les culers sobreviuen a un ensurt

El Wolfsburg ha posat l’ai al cor del Barça només començar el segon temps. Wassmuth ha obert el marcador amb un xut des de fora de l’àrea després de caçar el refús d’un servei de falta. Poc després, Roord ha fet el 2-0 amb un tir ben ajustat des de la frontal. Les alemanyes s’han carregat de moral en veure’s a tan sols dos gols d’igualar l’eliminatòria quan encara quedava mitja hora de partit. Les locals han incomodat molt les blaugranes durant el tram final del duel i han pogut fer algun gol més. No obstant això, les catalanes han mostrat una gran solidesa defensiva durant els últims compassos del partit i han impedit que el Wolfsburg veiés encara més a prop la remuntada. El marcador no s’ha tornat a moure i, per tant, el Barça estarà a la final de Torí del pròxim 21 de maig.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi respon a Koeman i confessa que ha parlat seriosament amb un jugador
Notícia: Xavi respon a Koeman i confessa que ha parlat seriosament amb un jugador
Comparteix
El tècnic blaugrana ha evitat entrar en conflicte amb el tècnic holandès
Ansu Fati, jugador del Barça | FC Barcelona
Ansu Fati jugarà contra el Mallorca, però el Barça podria tenir nou baixes
Notícia: Ansu Fati jugarà contra el Mallorca, però el Barça podria tenir nou baixes
Comparteix
Dembélé i Piqué podrien unir-se a les set baixes confirmades amb què compta l'equip blaugrana

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Si a maig 01, 2022 | 05:00
    Si maig 01, 2022 | 05:00
    Valen el seu pès en or de 24. I el millor és que ho saben.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa