Món Esport
Víctor Font i Toni Freixa escenifiquen el ‘Més que un club’
  • CA

El Barça és, o pretén ser, Més que un club des de la seva fundació. Aquest lema es va començar a oficialitzar a partir de la dècada del 1970, però ha format part dels valors de l’entitat des de Joan Gamper. Ara bé, després de la gestió de Josep Maria Bartomeu, una de les èpoques més fosques de la història recent del Barça, sobretot pel BarçaGate, el mític Més que un club ha quedat força oblidat.

En unes eleccions tan importants per la història de l’entitat com les que s’han viscut recentment, eren d’esperar retrets i moments tensos entre candidats. Han existit, no es pot negar. Ara bé, la reacció de les dues candidatures derrotades, la de Víctor Font i la de Toni Freixa, ha estat tan exemplar que l’esperit del Més que un club ha revifat, ressuscitat i ha quedat demostrat que el Barça va molt més enllà de l’escàndol de les xarxes socials.

En primer lloc, la felicitació que Font i Freixa van dedicar a Laporta un cop va guanyar les eleccions va ser un gest sense precedents. Si bé sempre hi ha hagut cordialitat entre les candidatures derrotades i la vencedora, l’abraçada entre Laporta, Font i Freixa representa un abans i un després pel que fa a uns comicis blaugrana.

El darrer gest, encara més significatiu, ha estat durant l’acte de la presa de possessió de Joan Laporta com a nou president del Futbol Club Barcelona. No només hi han assistit Font i Freixa, sinó que han estat felicitats pel mateix Laporta i per Carles Tusquets i ells mateixos han estat a l’alçada amb les seves declaracions a les xarxes socials. Per una banda, Font ha explicat que sent “una gran alegria” i li dedica “els millors desitjors per aquest nou mandat, Jan”. Freixa ha escrit: “Content de ser aquí, fent costat al meu president”. Tot un exemple de savoir faire.



Més notícies
Laporta votant al Camp Nou | Joan Laporta
Laporta: “El Barça defensarà els drets i les llibertats de Catalunya”
Notícia: Laporta: “El Barça defensarà els drets i les llibertats de Catalunya”
Comparteix
El nou president del club s'ha mostrat desacomplexadament catalanista
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Laporta es converteix en nou president del Barça de forma oficial
Notícia: Laporta es converteix en nou president del Barça de forma oficial
Comparteix
Ha estat investit a la llotja del Camp Nou i ha presentat les seves línies mestres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa