Món Esport
Valdés deixa l’Horta i podria incorporar-se al projecte de Laporta
  • CA

Víctor Valdés ha deixat de ser l’entrenador de la Unió Atlètica Horta. El club barceloní ho ha anunciat a través d’un comunicat en el qual ha explicat també que les dues parts han arribat a un acord per rescindir el contracte que les unia i ha agraït a l’exjugador del Barça “l’esforç, la professionalitat i el compromís mostrat des de la seva arribada”. Marxa de l’equip amb un balanç de dues victòries, tres empats i cinc derrotes en deu jornades.

Li desitgem sort en la seva nova etapa personal i esportiva. L’equip serà dirigit de forma interina per Javier Iglesias, fins ara preparador físic de l’equip”, ha finalitzat la nota de l’Horta. Paco Carmona, president de l’entitat barcelonina, ha afegit que “Valdés m’ha dit que té un projecte nou”. “Potser amb Joan Laporta”, ha sentenciat per engreixar els rumors que situen la llegenda culer al projecte de l’expresident del Barça per tornar a ocupar la zona noble del Camp Nou.

Aquesta setmana, en una de les compareixences que ha fet, Laporta ha estat qüestionat per la possibilitat d’incorporar Valdés al seu equip –no ha transcendit la posició que ocuparia–. “Mantinc una bona relació amb els jugadors que vaig tenir com a president i soc partidari del fet que el talent del passat continuï vinculat al club d’alguna forma, però no hi ha hagut cap conversa formal”, ha dit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa