Món Esport
El tren de la Lliga fa parada al Camp Nou
  • CA

Aixecar títols no era la prioritat d’aquesta temporada. Com dèiem durant l’estiu, i sobretot després del burofax de Messi, els objectius del curs consistien en tenir un nou president i una nova junta directiva (aconseguit), per trobar en Koeman un entrenador que pogués generar un equip de futur apostant pels joves (aconseguit), i per tornar a competir, sobretot en competició europea (aconseguit). Ves per on, però, que a partir de l’empenta a la Copa i d’algunes caramboles a la Lliga, el Barça es troba davant de la possibilitat de lluitar per un doblet. Qui no ho hauria signat el mes setembre?!

L’ensopegada de l’Atlètic de Madrid al Camp del Getafe ajusta més que mai la competició i brinda als blaugrana l’opció de posar-se a quatre punts dels matalassers. Ara bé, abans caldrà fer allò que tothom ja dona per fet, que és guanyar l’Osca al Camp Nou. El partit es jugarà en dilluns després de deu anys sense veure’s un partit del Barça en aquest dia de la setmana (21:00h / Movistar LaLiga).

El Barça haurà d’estar molt atent de no caure en el parany en el qual ja va caure contra el Cadis, contra l’Eibar o contra l’Alabès. Sí, els blaugrana s’enfronten al cuer, però el joc que despleguen els de Koeman encara no és prou sòlid o consistent per poder-se relaxar i donar el partit per guanyat. Qualsevol equip pot fer mal al Barça i qualsevol equip pot fer-ho al Camp Nou. No sumar els tres punts seria un cop duríssim per als culers, que veurien, aquest cop sí, com el tren de la Lliga se’ls escapa quan més a prop l’han tingut. Així doncs, la victòria és més obligada que mai, per molt fàcil que pugui semblar.

Koeman recuperarà Araujo per a aquest partit i podrà establir una defensa de tres més consistent, si és que decideix continuar apostant per aquest format. Piqué, Coutinho, Sergi Roberto i Ansu Fati continuen sent baixa, però després de tant temps a la infermeria, això no pot ser una excusa per no guanyar aquest duel. Amb gairebé cinc dies de descans des del darrer partit, contra el PSG al Parc dels Prínceps, el tècnic neerlandès podrà comptar amb l’onze de gala en forma i amb la moral ben alta després de l’actitud i el joc mostrats a París.

Per tot això, el més probable és que l’onze de Koeman estigui compost per: Ter Stegen; Mingueza, Araujo, Lenglet; Dest, Pedri, Busquets, De Jong, Alba; Messi, Dembélé.



Més notícies
Leo Messi durant un partit amb el Barça | Europa Press
Barça-Osca: horari i TV
Notícia: Barça-Osca: horari i TV
Comparteix
Quan i on es podrà veure el pròxim partit dels blaugrana
Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Koeman: “Retallar distància amb l’Atlètic demostra que hem millorat”
Notícia: Koeman: “Retallar distància amb l’Atlètic demostra que hem millorat”
Comparteix
El tècnic blaugrana compareix en roda de premsa abans d'enfrontar-se demà a l'Osca

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa