Món Esport
Koeman: “Retallar distància amb l’Atlètic demostra que hem millorat”
  • CA

Ni jugar contra el cuer fa baixar la guàrdia a Koeman, que s’ha tornat a mostrar molt centrat en roda de premsa aquest migdia. Tot i l’empat de l’Atlètic de Madrid ahir davant el Getafe, l’holandès no es confia i respecta l’Osca: “Primer cal guanyar demà, però és cert que estem apropant-nos. Retallar distància amb l’Atlètic demostra que hem millorat”. L’entrenador del Barça també s’ha mostrat molt satisfet amb l’evolució de l’equip, tant físicament com en la faceta del joc sense pilota.

Sobre l’estat anímic de l’equip després de l’enfrontament a París, el tècnic holandès parla d’optimisme: “L’equip està bé i amb moltes ganes. A més, demà ja sabrem tots els resultats de la jornada i hem de guanyar per a lluitar per la Lliga”. Koeman també ha confessat que la Lliga és el principal objectiu dels blaugrana i que “cal estar preparats i concentrats” davant l’Osca.

D’altra banda, sobre la informació del possible fitxatge de Nagelsmann per suplir-lo a final de temporada, l’entrenador del Barça es mostra molt ferm: “No he de parlar de noms d’entrenadors que treu un periodista. Noms no en falten, però jo tinc contracte“, i ha afegit: “Estem millorant moltes coses amb l’equip i cal seguir. Aquest equip té moltíssim futur i molta qualitat”.



Més notícies
Joan Laporta, durant la jornada electoral | Jordi Borràs
Laporta ja ha triat l’entrenador per a la temporada que ve
Notícia: Laporta ja ha triat l’entrenador per a la temporada que ve
Comparteix
La decisió no està totalment presa i, depèn de com, Koeman podria seguir al capdavant de l'equip
Guardiola i Agüero, en un partit de la Premier | Europa Press
Agüero deixa entreveure el seu fitxatge pel Barça
Notícia: Agüero deixa entreveure el seu fitxatge pel Barça
Comparteix
El davanter del City, en una transmissió a través de Twitch, ha parlat de com afronta el seu futur

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa