Toni Freixa no pagarà els treballadors de la seva campanya electoral, segons l’Ara

L'excandidat a la presidència del Barça se n'hauria desentès "per falta de fons"

Toni Freixa, excandidat a les eleccions del Futbol Club Barcelona amb la candidatura Fidels al Barça, hauria comunicat als treballadors i proveïdors de la seva campanya electoral que no cobraran per les tasques realitzades, segons informa el diari Ara. Són diversos pagaments a professionals de la comunicació o proveïdors de menjar i beure per als diversos actes de la seva campanya que rondarien els 100.000 euros.

Tanmateix, Freixa també hauria declarat al mateix diari Ara que “no dec diners a ningú i ningú me’ls ha demanat”. Ara bé, segons s’explica, el candidat de Fidels al Barça hauria tingut problemes amb l’avançament de les eleccions, ja que ell tenia planejada la campanya per a la primavera del 2021.

Totes les contractacions es van dur a terme a través d’una societat limitada anomenada Candidatura Toni Freixa SL i en algun cas hi ha pagaments a deure que superarien els 10.000 euros, sempre segons l’Ara. Des de l’hivern del 2020 que alguns treballadors s’haurien començat a queixar, però se’ls va demanar temps. Ara, mig any després, el cas s’ha començat a agreujar.

Més informació

Nou comentari