Món Esport
El gran assenyalat del mal partit del Barça contra l’Alabès

El Futbol Club Barcelona ha tret tres punts de Mendizorrotza que són un autèntic tresor per a l’equip. En un estadi que hauria de ser assequible per a un conjunt del nivell del blaugrana, els de Xavi Hernández han hagut de patir moltíssim per guanyar el duel. En la primera meitat s’ha pogut veure la pitjor versió de l’equip des de l’arribada del tècnic egarenc i a la segona, si bé els futbolistes han millorat significativament, tampoc no han estat tan superiors com ho haurien de ser contra un rival de la part baixa de la classificació.

A excepció de Pedri González, tots els jugadors poden ser criticats per un motiu o per un altre, però un d’ells ho ha fet tan malament, que no pot ser aplaudit per cap de les seves accions, ans al contrari. Es tracta del lateral esquerre estatunidenc Sergiño Dest. A Xavi no li ha fet mai el pes aquest jugador i quan ha tingut la possibilitat d’utilitzar el veterà Dani Alves, sempre l’ha posat per davant de Dest. Tanmateix, el brasiler no pot disputar tots els minuts i el tècnic egarenc ha donat una oportunitat a qui hauria de ser el titular en aquesta posició.

Dest ho ha fet gairebé tot malament. Ha perdut moltes pilotes i algunes d’elles en llocs compromesos. També ha comès faltes sense cap necessitat i no ha aportat res en atac, quan aquesta hauria de ser una de les seves virtuts. Se l’ha vist molt desconcentrat durant els noranta minuts i, si havia d’utilitzar aquest partit per reivindicar-se, més aviat ha fet tot el contrari i ha donat més arguments a Xavi perquè segueixi apostant per Alves. De fet, el Barça fins i tot podria buscar una sortida a Dest en els dies que resten de mercat de fitxatges, ja que és un jugador amb cartell a lligues com la Premier.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi reconeix que els seus jugadors no estan bé psicològicament
Notícia: Xavi reconeix que els seus jugadors no estan bé psicològicament
Comparteix
"Estem en un moment de confiança baix", ha explicat
Piqué, durant el partit contra l'Alabès | Europa Press
Victòria in extremis del Barça que no tapa les vergonyes de l’equip (0-1)
Notícia: Victòria in extremis del Barça que no tapa les vergonyes de l’equip (0-1)
Comparteix
Una molt mala primera part dels blaugranes fa que el gol de Frenkie al final del duel sigui agredolç

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa