Món Esport
Sergi Barjuan confirma les complicacions del fitxatge de Xavi
  • CA

Sergi Barjuan, l’actual entrenador interí del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, havia de dirigir el seu últim partit al capdavant del Barça el pròxim dissabte 6 de novembre a les 16:15 hores contra el Celta de Vigo. Tanmateix, l’arribada del seu substitut, el tècnic egarenc Xavi Hernández, s’ha complicat després que l’Al-Sadd hagi fet oficial la marxa del català a Barcelona sense que existís un acord tancat. El Barça està molt molest amb aquest comunicat i sobretot amb el fet que l’Al-Sadd hagi assegurat que l’entitat blaugrana pagarà la clàusula de rescissió de cinc milions d’euros, la qual complicaria molt el fair play financer culer.

Tot aquest serial i aquest embolic l’ha confirmat Sergi Barjuan, justament, en la roda de premsa prèvia al partit contra el Celta de Vigo. Quan se li ha preguntat sobre l’arribada de Xavi, el de les Franqueses del Vallès ha estat molt críptic i ha deixat entreveure aquests problemes. “L’Al-Sadd ha fet oficial el fitxatge, però el Barça encara no ha dit res”, ha alertat Barjuan, “si acaba arribant, és perquè és la millor opció per al club”. En qualsevol cas, Sergi ha donat per fet que aquest seria el seu últim partit al capdavant del Barça, així que l’entitat blaugrana espera poder tancar la incorporació de Xavi sense pagar la clàusula de rescissió.

A hores d’ara el club blaugrana no dona per trencades les negociacions amb l’Al-Sadd, però sí que està molt molest per aquest comunicat, el qual s’ha produït, cal remarcar, sense que existís una signatura o un pacte que el fes oficial. D’aquesta manera, el Barça interpreta aquesta estratègia de l’Al-Sadd com una mesura de pressió a la comitiva blaugrana que hi ha a Doha, Qatar, formada per Mateu Alemany, director de l’Àrea de Futbol, i Rafa Yuste, vicepresident primer.



Més notícies
Xavi, donant instruccions durant un partit | EFE
L’Al-Sadd anuncia la sortida de Xavi al Barça
Notícia: L’Al-Sadd anuncia la sortida de Xavi al Barça
Comparteix
El club blaugrana ho nega
Xavi Hernández, entrenador de l'Al Sadd | Europa Press
El Barça nega l’acord amb l’Al-Sadd pel fitxatge de Xavi
Notícia: El Barça nega l’acord amb l’Al-Sadd pel fitxatge de Xavi
Comparteix
El 'fair play' financer de la Lliga complica l'arribada del tècnic egarenc a Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa