Món Esport
La fiscalia vol tornar a empresonar Sandro Rosell

El fiscal de Barcelona Pedro Castro demana dos anys i nou mesos de presó per a l’expresident del Futbol Club Barcelona Sandro Rosell per frau fiscal, segons ha avançat El Periódico i ha ratificat l’ACN. A la vegada, reclama que pagui una multa de 300.000 euros i que perdi la possibilitat d’obtenir subvencions públiques o incentius fiscals. Segons el fiscal, Rosell va defraudar 230.951 euros a Hisenda l’any 2012, però li aplica l’atenuant de reparació del dany perquè l’expresident va ingressar la quota defraudada amb interessos, 287.911 euros.

El fiscal Castro creu que a través de la societat Toc SLU, constituïda el 2009, Rosell facturava el “gruix d’activitats”, però afirma que l’empresa no tenia “estructura” per prestar els serveis. La firma estava domiciliada a casa de Rosell i les cinc persones que hi van treballar feien neteja i manteniment de dos domicilis propietat de l’exdirectiu del Barça. El fiscal afirma que a través d’aquesta empresa va obtenir rendes que no va declarar en l’autoliquidació de l’IRPF per valor de 352.382 euros. L’única activitat de TOC, afirma Castro, va ser “subarrendar oficines” a l’immoble que, alhora, tenia llogat Rosell.

Així, segons la fiscalia, aquesta societat va facturar quantitats per aquest valor a clients que “eren del mateix” investigat. La conducta permetia “ocultar” la retribució de Rosell pels serveis professionals a terceres persones. Aquestes darreres informacions s’afegeixen a un clima de tensió el qual està vivint el Futbol Club Barcelona, ja que la junta directiva actual, encapçalada pel president Joan Laporta, ha demanat un informe per saber si la gestió de Josep Maria Bartomeu, hereu de Rosell, va incórrer en algun delicte durant la seva etapa al capdavant de l’entitat blaugrana. Darrerament, l’expresident Bartomeu ha utilitzat la pena de presó preventiva que va complir Rosell per justificar que no s’ha de córrer pressa a l’hora d’incórrer a causes judicials relacionades amb el Futbol Club Barcelona.Més notícies
Bartomeu i Piqué, en arxiu | FC Barcelona

Brutals declaracions de Piqué contra Bartomeu

Notícia: Brutals declaracions de Piqué contra Bartomeu
Comparteix
"Si parlo d'ell, esclato", ha confessat al seu canal de Twitch
Notícia: Brutals declaracions de Piqué contra Bartomeu - Mobile
Josep Maria Bartomeu, en arxiu | Europa Press

Bartomeu confirma que va preferir Dembélé a Mbappé

Notícia: Bartomeu confirma que va preferir Dembélé a Mbappé
Comparteix
L'expresident del Barça ha concedit una entrevista a Esport3 on ha repetit el mateix discurs dels últims dies
Notícia: Bartomeu confirma que va preferir Dembélé a Mbappé - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Mala peça a octubre 19, 2021 | 23:05
  Mala peça octubre 19, 2021 | 23:05
  Aquest rosell, no és aigua clara. Per culpa d'ell, el FC BARCELONA, va ser condemnat penalment, amb el beneplàcit del bartomeu, que el va salvar de la condemna
 2. Icona del comentari de: El barça me la porta fluixa! a octubre 20, 2021 | 08:34
  El barça me la porta fluixa! octubre 20, 2021 | 08:34
  I tots els culers també!
 3. Icona del comentari de: Narcís a octubre 20, 2021 | 09:03
  Narcís octubre 20, 2021 | 09:03
  Qualsevol pot pensar li fa això per dir ( o ja fet ) querellar-se contra aquella jutjesa o audiència . . tot plegat, caure bé o ensabonar els de dalt ! PD : no n' és normal a hores d'ara , gens normal .. d'això se'n diu abús, prepotència o quelcom pitjor ?
 4. Icona del comentari de: Ricard a gener 29, 2022 | 11:33
  Ricard gener 29, 2022 | 11:33
  El Sr. Fiscal deu estar fent la seva feina, però és paradoxal, per no dir una altra cosa, que l'Estat l'indemnitzi amb 4 xavos quan l'ha tingut a la presó 2 anys per la cara. L'administracio de justícia (administració pública a la fi) ha de tenir una visió global del seu tracte judicial amb un ciutada. No m'agrada gens en Rossell, però encara m'agrada menys l'Estat castellà, que tracta de manera diferent als ciutadans segons si són castellans o no. Perquè si en Rossell aquest estat el President del Huelva, per dir un lloc on són castellans, el tracte hagues estat ben diferent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa