Umtiti es queda al Barça

El club no li ha pogut trobar una sortida al central francès

El defensa central francès Samuel Umtiti, del Futbol Club Barcelona, jugarà al Barça, com a mínim, fins al pròxim període de fitxatges. Segons ha avançat Esport3, el futbolista blaugrana s’haurà de quedar després que l’entitat culer li hagi estat buscant sortida durant tot el mercat, però sense èxit. El Barça ha intentat forçar aquesta marxa del defensa, però ell ha mantingut la seva postura enrocada i ha aconseguit el seu objectiu.

Umtiti no entra en els plans de Ronald Koeman. De fet, no entra en els plans de cap entrenador del club des del 2018. Després de forçar el seu genoll per poder disputar i guanyar el Mundial de Rússia i de no seguir les posteriors indicacions dels metges del Barça, que li demanaven una operació, Umtiti ha passat tres temporades amb greus problemes físics constants. El seu calvari amb les lesions ha fet que no pugui comptar per a cap tècnic. A més a més, quan ha tingut algun període de recuperació tampoc no ha estat a l’altura.

Tanmateix, i per intentar trobar-hi alguna part positiva, el club ha observat una important millora en el rendiment físic d’Umtiti durant aquesta pretemporada. El central francès ha demanat l’enèsima oportunitat i el Barça li haurà de donar, ja que no té cap alternativa. La seva fitxa és altíssima i cap altre club la vol assumir, mentre que acomiadar-lo seria una autèntica ruïna per a l’entitat blaugrana. Si és cert que ha deixat les lesions enrere d’una vegada per totes, el següent a qui haurà de convèncer serà Ronald Koeman.

Més informació

Comentaris

  jm Agost 25, 2021 3:39 pm
  Un altre éxit del palanganeruuuuuu
  JMMR Agost 25, 2021 3:39 pm
  Quant s'ha rebaixat la fitxa en Koeman?
  Aaron Agost 25, 2021 7:28 pm
  Futbol... caca

Nou comentari