Filtrada la segona equipació del Barça de la temporada vinent

El color predominant serà el daurat, de la mateixa manera que ho era a principis dels 2000

El portal especialitzat en exclusives sobre equipacions de clubs de futbol Footy Headlines ha filtrat la segona equipació del Futbol Club Barcelona de la temporada 2022-2023. Malgrat que aquesta informació no és oficial i que el Barça no ho ha confirmat, cada vegada que Footy Headlines revela els colors d’una futura samarreta d’un equip de futbol, aquesta s’acaba fent realitat.

D’aquesta manera, la segona equipació del Barça de la temporada 2022-2023 serà de color daurat i recordarà a la que va ser la segona i tercera equipació, respectivament, en les dues primeres temporades de Joan Laporta a la presidència del club, és a dir, entre el 2003 i el 2005. La samarreta, completament daurada i amb petites franges blaus i granes, va ser la que van lluir futbolistes com Samuel Eto’o, Deco o Ronaldinho quan van aixecar la Lliga de la temporada 2004-2005.

De moment, però, Footy Headlines no dona gaires detalls sobre com serà exactament aquesta segona equipació. Més enllà del protagonisme del color daurat, el portal digital no ha avançat cap altra informació. D’altra banda, cal recordar que Footy Headlines també ha revelat com serà la primera equipació del Barça de la temporada vinent, la qual tornarà a les franges verticals, tot i que no només seran blaus i granes, sinó que hi haurà altres tons entremig.

Més informació

Nou comentari