Món Esport
Busquets i Roberto, els següents
  • CA

Sergio Busquets i Sergi Roberto, primer capità i tercer capità del Futbol Club Barcelona, respectivament, estan a punt de seguir el camí dels seus companys Gerard Piqué i Jordi Alba i acceptar la rebaixa de sou que els demana l’entitat blaugrana, segons informa Mundo Deportivo. La massa salarial del Barça es troba en uns números desorbitats i el club demana esforços als futbolistes per poder superar la pèssima situació econòmica en què es troba.

Sempre segons Mundo Deportivo, Sergio Busquets seguirà una estratègia similar de la de Jordi Alba. D’aquesta manera, acceptarà una reducció salarial d’un 25% i, a la vegada, també se li diferirà el pagament del sou d’aquesta temporada en el futur. El migcampista de Badia del Vallès té contracte fins al 2023.

D’altra banda, el cas de Sergi Roberto és força diferent, ja que el seu vincle amb el Barça finalitza l’estiu vinent. D’aquesta manera, el futbolista de Reus se li ampliarà el contracte una temporada més, aconseguint així la renovació que demana des de fa temps i que ja vam avançar a El Món, però amb una reducció salarial considerable.

A través d’aquesta operació, l’entitat blaugrana podrà inscriure el Kun Agüero a la Lliga, qui no podrà debutar fins al mes de novembre a causa d’una lesió, a la vegada que veurà com s’alleugereix la càrrega salarial que ha heretat de l’anterior junta directiva.

El club espera que l’exemple que estan donant els quatre capitans del Barça es pugui traslladar a altres futbolistes que cobren uns sous desorbitats. El focus se situa, especialment, sobre Antoine Griezmann i Philippe Coutinho, els dos jugadors més ben pagats de la plantilla. En el cas que Samuel Umtiti o Miralem Pjanic no acabessin sortint, també es podria plantejar una negociació amb ells en aquesta direcció.



Més notícies
Ansu Fati, feliç de poder-se reincorporar amb el grup | FC Barcelona
Ansu Fati torna a entrenar-se amb el grup
Notícia: Ansu Fati torna a entrenar-se amb el grup
Comparteix
El jove futbolista de la Masia entra a la recta final de la seva recuperació
Jordi Alba, jugador del Barça | Europa Press
Jordi Alba també es rebaixa el sou
Notícia: Jordi Alba també es rebaixa el sou
Comparteix
Passarà a cobrar un 25% menys del que figurava al seu contracte fins al dia d'avui

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMMR a agost 24, 2021 | 17:14
    JMMR agost 24, 2021 | 17:14
    I Koeman? S'ha rebaixat el sou?
    • Icona del comentari de: Narcís a agost 24, 2021 | 19:06
      Narcís agost 24, 2021 | 19:06
      Deixa les baboiades per al mardid ! PD : renoi .. quin encomanament de baixesa moral ens fum ser dins d' aquest estat !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa