Món Esport
El Barça hauria rebut una oferta desorbitada per Umtiti
  • CA

Samuel Umtiti, defensa central francès del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, és a la llista de transferibles de l’entitat blaugrana des que va baixar el seu rendiment de forma manifesta a partir de l’estiu del 2018, just després de guanyar la Copa del Món a Rússia. Malgrat que els serveis mèdics del club li van aconsellar una operació per deixar enrere una lesió al genoll, Umtiti va optar per un tractament conservador, cosa que el va tenir molt temps de baixa. Va anar perdent el ritme de competició i el seu rendiment va caure en picat. Els tres darrers entrenadors, Ernesto Valverde, Quique Setién, Ronald Koeman i Xavi Hernández s’han acabat decantant per no comptar amb ell.

Ara bé, el gran problema del central francès és que mentre era un dels millors del món en la seva posició el 2018, el Barça el va renovar per cinc temporades, fins al 2023, amb un salari estratosfèric. Això fa que la seva fitxa, una de les més altes de la plantilla, sigui un llast molt dur per a l’entitat blaugrana, que li busca sortida des de la seva baixada de rendiment. Tanmateix, està sent impossible trobar-li un equip de destí, ja que cada vegada que arriba una oferta per ell, Umtiti es nega a sortir, perquè el sou que li ofereixen, adequat al seu nivell actual, no arriba ni a la sola de la sabata dels diners que percep a can Barça.

El darrer club que s’hauria interessat pel central francès és el Newcastle United, que recentment ha rebut una gran injecció econòmica després d’haver estat comprat per un fons d’inversió de l’Aràbia Saudita. El diari anglès The Sun assegura que l’oferta podria arribar a ser d’uns 20 milions d’euros, cosa que resulta sorprenent, ja que el Barça li ha arribat a donar l’opció d’agafar la carta de llibertat, cosa que ell ha rebutjat. En cas, però, que aquesta informació s’acabi materialitzant i a Umtiti li arribi una proposta convincent, seria un traspàs increïble pels interessos dels culers.



Més notícies
Ferran Torres, en una imatge promocional del Barça | FC Barcelona
El Barça anuncia el fitxatge de Ferran Torres
Notícia: El Barça anuncia el fitxatge de Ferran Torres
Comparteix
El club blaugrana pagarà 55 milions més 10 en variables pel jugador
Dani Alves, jugador del Barça | FC Barcelona
La Covid també afecta el Barça
Notícia: La Covid també afecta el Barça
Comparteix
Dani Alves, Jordi Alba i Clément Lenglet han donat positiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa