Koeman revela quants minuts jugarà Ansu Fati

El tècnic neerlandès del Barça no s'ha mullat sobre el seu futur com a entrenador blaugrana

Ronald Koeman, tècnic neerlandès del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit del Barça contra el Llevant que es disputarà demà diumenge 26 de setembre al Camp Nou. En aquest duel, Koeman no podrà asseure’s a la banqueta, ja que va ser expulsat en l’enfrontament contra el Cadis i això l’obligarà a veure el partit des de la graderia. Tanmateix, a diferència de la roda de premsa prèvia al xoc contra el Cadis, sí que ha respost les preguntes dels mitjans de comunicació.

Tot i això, Koeman no s’ha volgut mullar de cap de les maneres pel que fa al seu futur. Les preguntes relacionades amb aquest tema les ha esquivat com si fossin bales i ell fos Neo de The Matrix: “No perdré l’energia en coses que no puc controlar”. Així doncs, poques de les seves declaracions han acabat tenint un interès real. Ha corregit lleugerament pel que fa al fet d’haver assegurat que aquest any no es podria competir a la Champions League, dient que “vull guanyar partits i títols”, però poca cosa més.

Ara bé, sí que hi ha hagut concretament una resposta que ha estat interessant, que és la que està relacionada amb la convocatòria d’Ansu Fati. El jove davanter guineà ha tornat a una llista després de gairebé un any de baixa i aquesta és una de les notícies més esperançadores que ha rebut el barcelonisme durant els últims temps. Koeman, però, ha posat una mica d’aigua al vi i ha alertat que s’ha de tenir molta paciència amb el retorn de la perla de la Masia: “Encara falta molt perquè torni a ser el que era. Hem de cuidar el jugador, perquè és el més important. Com a molt jugarà quinze minuts”.

Més informació

Nou comentari