Món Esport
La llista de candidats per substituir Koeman inclou una gran sorpresa
  • CA

El tècnic neerlandès Ronald Koeman té les hores comptades a la banqueta del Futbol Club Barcelona. Sigui ara, d’urgència, o després del partit contra l’Atlètic de Madrid d’aquest cap de setmana, que precedirà una aturada de seleccions, l’entrenador neerlandès es troba més a la corda fluixa que mai. L’actuació del seu equip davant el Benfica al segon partit de la fase de grups de la UEFA Champions League, amb un plantejament del duel sense cap ni peus, va confirmar que Koeman no té nivell per dirigir aquesta banqueta. Després d’aquest enfrontament, el president Joan Laporta, el vicepresident primer Rafa Yuste i el director de l’Àrea de Futbol Mateu Alemany es van reunir fins a les quatre de la matinada per decidir què passarà amb el tècnic neerlandès i van aparèixer quatre noms per substituir-lo, segons avança RAC1.

Xavi Hernàndez

L’egarenc acabarà un dia o altre a la banqueta del Barça, però no està clar que aquest sigui el moment indicat. Ell es troba a gust a Qatar i el seu objectiu és ser-hi fins al Mundial del 2022. Tanmateix, agrada al vestidor i a una part important de la junta directiva. Laporta, però, preferiria que passés abans pel filial o per algun altre espai del club.

Robert Martínez

El tècnic català és l’actual seleccionador belga i no podria venir fins d’aquí a dues setmanes, perquè el seu conjunt disputarà la UEFA Nations League en la pròxima aturada de seleccions. Agrada perquè és del país i perquè ha demostrat la seva vàlua amb els Diables Vermells.

Andrea Pirlo

És una de les opcions més senzilles, ja que arribaria ara mateix. El tècnic italià no té equip després d’haver estat acomiadat de la Juventus de Torí i agrada al president Joan Laporta. Ara bé, el mal paper de l’equip blanc-i-negre a la Champions i a la Lliga de la temporada passada genera dubtes.

Marcelo Gallardo

És el gran tapat. El Muñeco ha dirigit el River Plate des del 2014, però té ganes de canviar d’aires i fer el salt a Europa. La seva etapa com a tècnic del conjunt de Buenos Aires ha estat pletòrica. Va agafar l’equip poc després del seu tràgic descens i, si bé no ha guanyat cap lliga, sí que ha quedat segon en tres ocasions i ha fet recuperar la glòria al River en aixecar dues Copes Libertadores, la Champions sud-americana.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | FC Barcelona
El déjà vu de Ronald Koeman
Notícia: El déjà vu de Ronald Koeman
Comparteix
El Barça ha viscut un partit molt similar al que va perdre contra el Bayern
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Excuses i més excuses: la roda de premsa de Koeman és un despropòsit
Notícia: Excuses i més excuses: la roda de premsa de Koeman és un despropòsit
Comparteix
"Hem estat superiors al Benfica", s'ha atrevit a assegurar

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Òscar a setembre 30, 2021 | 13:54
    Òscar setembre 30, 2021 | 13:54
    Deixeu-vos d'invents, si es vol continuar amb la filosofia de joc del Barça, fitxeu Xavi, si voleu jugar a una altre cosa que no sigui la manera de fer del joc Blaugrana, feu el que vulgueu, com ara.
  2. Icona del comentari de: ton c. a setembre 30, 2021 | 18:24
    ton c. setembre 30, 2021 | 18:24
    potser és el que surt més económic.
  3. Icona del comentari de: Espectador a setembre 30, 2021 | 20:09
    Espectador setembre 30, 2021 | 20:09
    Marcelo Gallardo, patètic.
  4. Icona del comentari de: Gerard de sarria a setembre 30, 2021 | 21:44
    Gerard de sarria setembre 30, 2021 | 21:44
    Ara que no tenim el millor argentí en voleu fitxar un altre? Sonats
  5. Icona del comentari de: Miquel C. a octubre 01, 2021 | 17:34
    Miquel C. octubre 01, 2021 | 17:34
    El tapat de Laporta és FRANK RIKJAARD

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa