Món Esport
Ronald Koeman: “Estic molt feliç després de l’últim partit, però demà tot pot canviar”
  • CA

Ronald Koeman ha comparegut aquest migdia en roda de premsa per valorar la prèvia del partit de demà davant el Betis (21h). Sobre la càrrega física dels futbolistes, l’holandès ha confessat que últimament l’equip està patint pel fet d’haver jugat quatre pròrrogues, però haver guanyat l’últim matx fa que “l’equip estigui content, recuperem millor i fem un bon treball”. L’alineació “la decidirem demà”, ha afegit l’entrenador blaugrana.

Respecte l’operació d’Ansu Fati, Koeman ha dit que al tractar-se d’un jugador jove és positiu ser prudents, però ha afegit que “no és la persona indicada per parlar sobre el tema. És algo que ja es va dir a través dels serveis mèdics del club”. Sobre reservar jugadors de cara al proper partit de copa davant el Sevilla, l’holandès opina que “mai és bo dir quin partit és el més important. Per mi el més important és el següent partit”.

D’altra banda, preguntat per les declaracions de Piqué en les quals criticava decisions arbitrals en benefici del Reial Madrid, l’opinió de l’entrenador del Barça és que aquesta temporada no s’ha tingut molta sort amb els àrbitres. Sense anar més lluny, ha etzibat que per a ell “el penal del Granada no és penal“. Així i tot, ell creu que “l’actitud d’un àrbitre sempre és honrada”

Respecte de la renovació de Messi, Koeman ha comentat que “l’únic que pot decidir sobre Leo, és ell mateix. Jo voldria que es quedés molts anys aquí. Ell està content aquesta temporada i ens dona moltes coses que necessitem. A més jo crec que està amb molta moral i energia per ajudar-nos”.

Totes les declaracions de Koeman en la roda de premsa prèvia al Betis-Barça:

Sobre el ritme físic i els partits: “portem quatre partits amb pròrroga, i és complicat. Però vam guanyar i és millor que perdre per recuperar-nos. La gent està contenta, estem fent un bon treball.

Sobre l’operació d’Ansu Fati: “per respecte al jugador, jo no sóc la persona que ha de parlar sobre el tema. Hem de tenir respecte, i no sóc partidari de treure segons coses. Nosaltres ja comuniquem des de dins, des dels serveis mèdics. Ansu és jove i es pot recuperar amb tota la tranquil·litat i es poden fer les coses bé. No entraré més en aquest tema.”

Sobre reservar jugadors per la Copa del Rei: “mai és bo dir quin partit és el més important. Per mi el més important és el següent partit. És anar partit a partit. És cert que ens ha tocat un rival molt fort, però hem d’anar dia a dia.”

Declaracions de Piqué sobre les ajudes arbitrals: “són responsabilitat d’en Gerard. Jo no puc parlar dels anys anteriors perquè no he estat aquí. Sí és veritat que aquesta temporada no hem tingut molta sort amb les decisions arbitrals. Per mi el penal del Granada no és penal. Però jo penso que l’actitud de l’àrbitre sempre és honrada.

Sobre la renovació Messi: “l’únic que pot decidir sobre Leo és ell mateix. Jo voldria que es quedés molts anys aquí. Ell està content aquesta temporada i ens dona moltes coses que necessitem. A més, jo crec que està amb molta moral i energia per ajudar-nos”.

Sobre el seu estat anímic: “després de l’últim partit estava molt feliç i em va agradar molt com vam jugar. Però demà pot canviar tot i hem d’estar preparats”.

Sobre els horaris dels partits i els viatges d’aquesta setmana: “jo sóc partidari de dormir a casa i pagar el preu d’haver de viatjar. Els jugadors estan acostumats a viatjar, però tothom prefereix ser a casa”.

Sobre Lenglet: “és un jugador important. Ara té competència amb la tornada d’Umtiti i nosaltres comptem amb tots ells”.

Sobre Araújo: “sempre tenim present què és el millor per a cada jugador. Altres jugadors també porten molts partits, i si hi ha algun risc haurem de reservar”.

Sobre Dembélé: “jo crec que per a qualsevol jugador és molt important el seu estat físic. L’equip està molt bé, si no no s’hagués aguantat un gener com aquest. Dembélé un jugador molt bo, amb molta profunditat. El veig molt centrat i content. S’ha de seguir així. Si necesita descansar li donarem.”

Sobre Griezmann: “mai he tingut dubtes sobre ell. El veig motivat i amb molt treball a les espatlles. No li puc demanar més, i últimament està demostrant la seva qualitat.”

Atrapar a l’Atlètic: “sempre hi ha possibilitats i esperances. El què fan ells no ho podem controlar: arriben frescos i amb un coixí de punts important. L’únic que podem fer és guanyar partits, i amb l’equip concentrat és possible.”

Neto: “encara hem de decidir que farem. Si pensem que ha de jugar Ter Stegen juga Ter Stegen. No sóc estricte en dir si és la Copa juga un, i si és lliga juga un altre. Depèn de l’actitud i d’altres coses el fet de jugar o no.

Respecte del ritme infernal de partits: “és molt complicat aquest ritme pels grans equips. Jugar cada tres dies ho fa tot molt difícil. Sempre intentem parlar amb els jugadors, saber de les seves sensacions i el seu estat físic. I clar, de vegades és necessari donar descans a alguns jugadors. Espero que la UEFA s’ho miri algun dia i prengui una decisió al respecte”.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman: “El PSG ens està faltant al respecte”
Notícia: Koeman: “El PSG ens està faltant al respecte”
Comparteix
El tècnic del Barça no considera que sigui una casualitat que tanta gent opini sobre el fitxatge de Messi
Roberto Soldado, davanter del Granada | Europa Press
Els greus insults de Soldado a Koeman per haver celebrat els gols de la remuntada
Notícia: Els greus insults de Soldado a Koeman per haver celebrat els gols de la remuntada
Comparteix
"Ets un pallasso, un subnormal i et falta humiltat", va dir el davanter del Granada al tècnic blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa